• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Teatox skinny detox - een heerlijk programma

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Inner Beauty
Review Teatox skinny detox - een heerlijk programma

Detoxen is hot! De een doet het met een sapjes dieet en de ander lost poedertjes op. Nu vind ik niet dat ik moet afvallen, maar ik ben sowieso al niet zo van de detox kuren. Toch was ik wel erg benieuwd naar de Teatox skinny detox, een detox kuur met thee. Geen streng en ongezond plan dus! Benieuwd of het werkt?

Detoxen is hot! De een doet het met een sapjes dieet en de ander lost poedertjes op. Nu vind ik niet dat ik moet afvallen, maar ik ben sowieso al niet zo van de detox kuren. Toch was ik wel erg benieuwd naar de Teatox skinny detox, een detox kuur met thee. Geen streng en ongezond plan dus! Benieuwd of het werkt?

Teatox skinny detox


Het is niet moeilijk om te achterhalen hoe de Teatox detox werkt. Op de theepotten staan namelijk nummers en er zit een fijne uitleg bij. Nummer 1 is de ochtend thee en nummer 2 is de avondthee. Naast het drinken van de thee kun je rekening houden met genoeg water drinken en gezond eten, zonder teveel dierlijke producten. Het staat duidelijk beschreven in de gebruiksaanwijzing!

Afslanken met thee

Het is verstandig om de detox te plannen, zodat je er in die periode een beetje rekening mee kunt houden. Dit heb ik ook geprobeerd, maar er kwam ineens toch 2 stapavonden bij. Daarom heb ik tweemaal de avondthee niet gedronken drinken voor het slapengaan. Ook heb ik het in de ochtend één maal niet gered om de ochtendthee te drinken.

En zodra ik opsta, heb ik honger, vandaar dat ik niet 20 minuten kan wachten tot na de thee. Zeker als ik dadelijk ga werken, denk ik ook niet dat ik het in de ochtend zal redden. Ik heb helaas niet al het ongezonde kunnen weerstaan. Maar ik heb wel veel gedronken, veel groente en fruit op en geen vlees en vis gegeten.

Conclusie


Afvallen was niet mijn doen en dat is dan ook niet gebeurd. Maar ik heb dan ook niet super streng gegeten. Wat de detox vooral voor je doet, is zorgen voor balans tussen lichaam, geest en ziel. Wellicht zou ik wel wat zijn afgevallen als ik de thee netjes voor het ontbijt had gedronken. De thee is nog niet op, dus misschien probeer ik dan nog eens in het voorjaar.

Ik voelde me na de detox wel lekker energiek en kon me goed concentreren. Ook ben ik, zelfs ondanks de winter, nog niet verkouden geweest. Dus ook al wil je niet afvallen, het doet altijd wat goeds voor je lichaam! Je vindt de Skinny detox in de Solobiomooi webshop.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies