• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Teatox review | Meer rustmomenten, meer geluk

  • Geplaatst op
  • Door Kari van Columnsbykari.com
  • Geplaatst in Inner Beauty
Teatox review | Meer rustmomenten, meer geluk

Als je door de dag heen meerdere rustmomentjes inbouwt, zul je meer kleine momentjes van geluk ervaren. Het mooie is: het zit hem in de kleine dingen, het kost je geen extra tijd en het hoeft ook al niet duur te zijn. Want eigenlijk weten we allemaal dat geluk in de kleinste dingen zit. Denk aan bloemen die in bloei staan, een grapje dat je kind maakt of een warme kop thee na het diner. Ik kan daar zelf heel blij van worden en daarom vertel ik in deze Teatox review meer over de rustmomentjes die ik neem door de dag heen en hoe ik dat doe.

Balans tussen lichaam, geest en ziel: Teatox

Het drinken van een kop thee is voor mij de ultieme manier van ontspanning. Dat zit hem in de warmte, dat je er echt even voor moet gaan zitten en de heerlijke geuren. Daardoor ben je volledig in het nu. En ik geniet al helemaal als iemand zo lief is om thee voor me te maken.

Ik mocht van SoloBioMooi kennismaken met het mooie assortiment van Teatox: 100% biologische thee. De producten beïnvloeden je gezondheid én je geest op een positieve manier. Ze helpen bij ontspanning, het vinden van innerlijke rust, focus en meer energie.

En het helpt zelfs tegen bepaalde lichamelijke klachten, als natuurlijke detox, bij het versterken van je immuunsysteem en bij het beschermen van de huid.

Rustmoment 1: ontbijten

Waar velen het ontbijt zien als iets dat snel snel gedaan moet worden, probeer ik echt de tijd te nemen voor een gezond ontbijt. Dit heeft namelijk veel invloed op hoe je dag verloopt. Bij mijn ontbijt (meestal yoghurt) neem ik altijd water en soms een mok Teatox matcha thee.

Matcha bevat veel meer antioxidanten dan groene thee en bestrijd zo vrije radicalen die gezonde cellen in je lichaam kunnen aantasten. Het geeft bovendien meer energie en focus. Hoewel het knalgroen van kleur is, smaakt het veel milder dan je zou denken.

Je kunt het niet alleen gebruiken als thee, maar bijvoorbeeld ook mengen met warme melk. Goed om te vermelden: als je zwanger bent, kun je (zeker in de laatste maanden) beter voorzichtig zijn met matcha thee en er dus niet teveel van nemen.

Rustmoment 2: starten met lavendel

Mijn all time favorite is de Teatox yoga spirit thee, met onder andere lavendel, kamille, rozenbottel en venkel. Ik voel me altijd direct ontspannen als ik de geur van lavendel ruik en daarom drink ik elke dag minstens twee koppen van deze thee!  

En wie had gedacht dat een thermosfles zo mooi kon zijn? De glazen fles is verkrijgbaar met verschillende kleuren doppen en het zeefje is uitneembaar. 

Rustmoment 3: meer focus 

Naast lavendel, ben ik ook dol op eucalyptus. De Teatox fresh focus thee bevat naast eucalyptus ook groene thee, rozemarijn en ginseng. De geur werkt activerend, waardoor je meer gefocust bent. Dat maakt de thee heerlijk voor in de namiddag en ik vind hem heerlijk!

Rustmoment 4: balans in de avond

Tot slot dan nog de Teatox daily balance thee met onder andere gember, honeybush, verbana en citroengras. De thee smaakt zoetig en de ingrediënten helpen om te ontspannen na een lange dag. Héérlijk als ik even lekker op de bank lig, met een stukje pure chocolade!

Neem ook rustmomentjes!

Mijn favoriete bezigheid om te ontspannen, tijdens het drinken van thee, is het lezen van een gedicht. Ik vind 'Brief uit het Beloofde Land' het mooiste gedicht dat er is. Je kunt zoeken naar geluk, maar als je dat niet ziet in kleine dingen, dan blijft het beloofde land verboden.  

Hopelijk zit je door deze Teatox review vol inspiratie om ook rustmomentjes aan je dag toe te voegen. Het moge duidelijk zijn dat je geluk kunt vinden in de kleine momentjes. Door te genieten van smaken en geuren, merk je even niets van chaos en kom je in balans! 

Je vindt de producten van Teatox in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op Columnsbykari.com.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies