• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Tanden bleken met zwart poeder van Charwhite

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl

Je zou het niet verwachten, maar Charwhite heeft zwart poeder op de markt gebracht voor witte tanden! Ik ontving dit potje een poos geleden en ben toen direct begonnen met testen. Benieuwd naar je tanden bleken met zwart poeder van Charwhite? Kijk dan snel mee!

Je zou het niet verwachten, maar Charwhite heeft zwart poeder op de markt gebracht voor witte tanden! Ik ontving dit potje een poos geleden en ben toen direct begonnen met testen. Benieuwd naar je tanden bleken met zwart poeder van Charwhite? Kijk dan snel mee!

Tanden bleken met zwart poeder van Charwhite

Tanden bleken met zwart poeder van Charwhite


De laatste maanden heb je Charwhite vast al eens voorbij zien komen op Instagram, het kreeg aardig wat bekendheid. En dat is ook niet gek, want je mond wordt helemaal zwart van dit spul! Maar je krijgt er dus echt wittere tanden van, zonder dat het schadelijk of pijnlijk is. Charwhite is ook nog eens dierproefvrij en vegan. Klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Lees dan verder!

Inhoud


Wat is dat zwarte nu precies? Charwhite bestaat uit actieve houtskool poeder van kokosnoot, bentoniet klei, sinaasappelschilpoeder en munt. De ingrediënten zijn natuurlijk en deels biologisch. Ze werken reinigend, versterkend voor het tandglazuur, geven glans, verfrissen de mond en voorkomen ontstekingen. Stukke beter dan die chemische troep van reclames!

Natuurlijk tanden bleken

Werking


Als je Charwhite gaat gebruiken, dip je je natte tandenborstel in het potje. Tik het even af en poets daarmee je tanden. Vervolgens spoel je je mond (en de wasbak!) heel goed na. En met goed bedoel ik ook echt goed, want het wordt een klein beetje een zooitje. Na één keer poetsen zie je natuurlijk nog geen verschil, dit komt pas op de langere termijn. Omdat mijn tanden al best wel wit waren, zie je bij mij (zeker op foto) weinig verschil. Van links naar rechts en van boven naar beneden zie je voor, het resultaat na 1, 2, en 4 weken. Als ik in de spiegel kijk, dan zie ik wel degelijk wat verschil. Vooral tandplak heeft niet zoveel kans meer en daar ben ik erg blij mee!

Charwhite resultaat

Conclusie


Ik vind het jammer dat ik niet kan laten zien dat tanden bleken met zwart poeder van Charwhite wel echt verschil maakt. Mijn tanden waren al wit en op foto is het lastig vast te leggen. Maar op de Solobiomooi blog lees je meerdere succes reviews. En ik vind Charwhite ook een succes, want het werkt bij mij alleen al tegen tandplak. Bovendien vind ik het tof dat ze een natuurlijke, dierproefvrije, vegan, veilige, pijnloze methode hebben ontwikkeld voor thuisgebruik!

Je kunt het geheel gebruiken als tandpasta of enkele keren per week poetsen met Charwhite in plaats van je tandpasta. Omdat het 100 % natuurlijk is, zit er geen fluoride in. Mijn tandarts vindt dit wel nodig, maar ik twijfel enorm. Toch durf ik nog niet te stoppen met fluoride, omdat ik bang ben voor gaatjes. Daarom gebruik het zo’n twee keer per week. Je vindt de mooie Charwhite potjes bij Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies