• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde repair gel en cream light

Review Santaverde repair gel en cream light

Santaverde is absoluut één van mijn favoriete skincare merken. Dit omdat de producten puur natuur, biologisch en dierproefvrij zijn. Mijn huid wordt altijd erg blij van aloë vera. In deze review lees je mijn mening over de Santaverde repair gel en de face cream light.

Santaverde repair gel en cream light

Als je Santaverde nog niet kent, dan is het goed dat je dit artikel leest. Wie van natuurlijke producten houdt, zal heel blij worden van Santaverde. Op een eigen plantage in Andalusië kweekt het merk aloë vera. Santaverde gebruikt namelijk geen water in de producten, maar pure aloë vera en dat maakt het zo'n geweldig merk!  

Inhoud

Op de website van SoloBioMooi vind je de volledige ingrediëntenlijsten. Die worden op de verpakkingen zelf helaas niet weergegeven. Maar dat geeft niet, want het zit goed. Als eerste op de lijst zie je namelijk aloë vera: een holy grail voor elke huid. Beide producten zijn vegan.

Review Santaverde aloe vera repair gel

Werking

De producten van Santaverde zijn ontzettend effectief, omdat ze dus geen water bevatten. De meeste producten in je stash bevatten waarschijnlijk juist wél water als eerste ingrediënt en dit doet precies niets voor je huid. Het kan je huid zelfs uitdrogen... Hieronder kun je zien hoe zowel de repair gel als de cream light er uitzien qua substantie. 

Santaverde aloe vera repair gel

Review

Over elk product dat ik tot nu toe van Santaverde heb geprobeerd, ben ik heel tevreden. De repair gel is te gebruiken als serum voor elk huidtype en de cream light is perfect als dag- en nachtcrème voor de vette huid. Mocht je nu geen vette huid hebben, dan is er ook een medium en een rich cream verkrijgbaar. Ik vind deze producten in ieder geval weer héérlijk! 

Je vindt de producten van Santaverde in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies