• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde oogcrème

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
Review Santaverde oogcrème

Dit merk is intussen één van mijn favorieten. In hun producten zit niets, maar dan ook niets wat er niet hoort in te zitten. Zelfs water wordt volledig verbannen. Dat is ook zo bij de Santaverde oogcrème. Ik kon haast niet wachten om het te proberen.

Over SantaVerde


Het merk Santaverde werkt, zoals ik hierboven al zei, zonder water. De meeste merken hebben namelijk de gewoonte om alles op te vullen met water, maar daar doet SantaVerde niet aan mee. Aloë Vera is hun hoofdingrediënt en neem dat meteen ook maar heel letterlijk. Het staat namelijk bovenaan de ingrediëntenlijst.

santaverde-eye-cream

Santaverde oogcrème


De oogcrème zit in een kleine en schattige tube van 10 ml met daarop een houdbaarheidsdatum. Bij het gebruik ervan kwam er meteen veel uit de tube dus je moet heel voorzichtig duwen. Het is namelijk belangrijk om niet te veel ineens te gebruiken want het product smeert heel goed. Het is dus best zuinig in gebruik en dat is maar best ook, want dit merk is niet goedkoop.

santaverde-eye-cream-ingrediënten

De geur is neutraal en niet opvallend en dat vind ik goed. Een oogcrème moet wat mij betreft niet ruiken. Het is geen witte crème, wel beige, maar het trekt onmiddellijk in de huid. Hieronder de ingrediënten:

Ingrediënten


INCI: Aloe Vera Juice*, Alcohol, Jojoba Oil*, Shea Butter*, Grape Seed Oil, Plant Glycerol, Plant Fatty Alcohol, Sodium Lactate, Hydrogenated Vegetable Oil, Plant Sugar Emulsifier, Apricot Kernel Oil*, Plant Glycerol Fatty

Acid Ester, Mango Seed Butter, Passion Fruit Seed Oil, Tigergrass Extract, Sea Buckthorn Oil*, Plant Polysaccharide, Rosemary Extract*, Hop Extract, Plant Emulsifier, Maltodextrin, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Phytate from Rice.

From certified organic farming

Op de ingrediëntenlijst wordt nog eens bevestigd wat ik al zei: geen water en Aloë Vera als hoofdbestandsdeel. Het is nog aangevuld met allerlei oliën en Shea Butter!

santaverde-eye-cream

Conclusie


Ik heb al een hele periode last van een droog plekje op mijn ooglid. Ik kon de oogcrème dus goed uittesten. De crème hydrateert goed want het plekje is niet meer zichtbaar als ik de crème aanbreng. Tegen de avond is het effect wel weg, maar na een aantal dagen smeren, is het duidelijk minder zichtbaar. Deze oogcrème is zeker een goede keuze als je aandacht hebt voor de ingrediënten en je ogen de verzorging wil geven die ze verdienen.

Deze Santaverde oogcrème is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies