• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde Hydrating Gel

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Santaverde Hydrating Gel

SantaVerde is zo speciaal omdat ze geen druppel water aan hun producten toevoegen, alle producten bevatten alleen maar werkzame stoffen. Dit is uniek in de cosmeticabranche. Het product wat ik de afgelopen weken heb gebruikt en beoordeeld, is SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel.

De laatste tijd heb je op Beautyspots al diverse mooie, 100% natuurlijke namen de revue zien passeren. Vandaag komt daar een heel bijzonder merk bij: SantaVerde. SantaVerde is zo speciaal omdat ze geen druppel water aan hun producten toevoegen, alle producten bevatten alleen maar werkzame stoffen. Dit is uniek in de cosmeticabranche. Het product wat ik de afgelopen weken heb gebruikt en beoordeeld, is SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel.

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel

Het belangrijkste bestanddeel van alle producten van SantaVerde is Aloë Vera, ook van deze SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel. De verse bladeren van de Aloë Vera plant worden bij SantaVerde met de hand verwerkt tot het bekende Aloë Vera Sap, terwijl dit bij andere bedrijven vaak machinaal gebeurt. Alle planten worden op in Andalusië op eigen grond geteeld. Hierdoor krijg je het meest zuivere, kwalitatief hoogwaardige Aloë Vera.

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel

Aloë Vera is op meerdere fronten goed voor de huid. Het helpt de huid bij het herstel van beschadigde cellen (regeneratie-proces) en hydrateert intensief. Het sap van de Aloë Vera plant zit bomvol vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren  en antioxidanten. Bovendien helpt het wondjes genezen, verlicht pijn en jeuk en kan daardoor een belangrijke rol spelen bij de genezing van diverse huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Om van binnenuit je huid te ondersteunen, kun je Aloë Vera sap ook drinken.

De ingrediënten van SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel

Naast het hierboven beschreven biologische sap van Aloë Vera, bevat SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel nog veel meer goede stoffen voor je huid: zoals amandelolie, mangoboter, hyaluronzuur, vlierbesbloesem-extract, vitamine C en E, Iers mos, zonnebloemolie en witte lelie-extract. De gel belooft de vochtbalans van de huid te herstellen en deze intensief te regenereren.

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel zit in een tubetje van 30 ml. En dat is eigenlijk het enige nadeel van deze gel: de tube is echt veel te klein, die van mij is inmiddels zo goed als leeg (*huilt*). Bovendien is de Hydrating Gel zo dun van textuur, dat deze wat mij betreft beter in een pompflacon zou zitten, om te voorkomen dat de gel uit de verpakking loopt als je de dop eraf draait. Dat is echt iets waar je even op moet letten als je de tube opent.

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel: gebruik en resultaat

De SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel is op twee manieren te gebruiken: als gewone dag- en nachtverzorging, dit is vooral geschikt voor de nog jonge huid. Of, en dit is hoe ik hem gebruikt heb: als serum onder je reguliere gezichtsverzorging.

Vanaf dag 1 dat ik dit product gebruik, merk ik dat mijn huid de Hydrating Gel letterlijk (maar dan zonder geluid) opslurpt. Mijn huid had blijkbaar flink behoefte aan vocht. Na een paar weken wordt dat slurpgevoel wel iets minder, maar ik merk dat mijn huid het bijzonder goed doet op deze hydraterende gel.

Na zo’n anderhalve maand zie ik ook echt verschil: mijn huid is egaler en gladder, en straalt meer dan voorheen. Tevens valt me op dat ik minder kleine pukkeltjes heb, de algehele conditie van mijn huid is blijkbaar door gebruik van de SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel sterk verbeterd.

SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel laat zich heel eenvoudig aanbrengen en trekt vrijwel direct in, zoals je ziet is het een heel dunne, transparante gel. Mijn reguliere dag- en nachtverzorging worden door mijn huid veel beter opgenomen met een laagje van deze hydraterende gel er onder.

Door het hoge percentage Aloë Vera is de SantaVerde Aloë Vera Hydrating Gel ook uitstekend geschikt voor herstel en kalmering van je huid na blootstelling aan de zon, de gel heeft een licht verkoelend effect. Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen dat dit kleine tubetje (maar met grootse inhoud) een vast plaatsje op mijn badkamer heeft gekregen. Je vindt deze gel in de webshop van SoloBioMooi.

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies