• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde Extra Rich Beauty Elixir

  • Geplaatst op
  • Door Sterre van der Steeg
Review Santaverde Extra Rich Beauty Elixir

Sterre gebruikt deze Extra Rich Beauty Elixir al een tijdje en ziet echt veranderingen in haar huid. Wellicht is het voor jou ook hét gezichtsserum? Lees verder!

Sterre van der Steeg is een groot liefhebber van de natuur en wandelt heel graag in de bossen en heide rondom haar woonplaats Utrecht. En met zoveel uren in de natuur knaagt het dan wel eens: doe ik genoeg om deze natuur te beschermen? Ze eet al wel bijna 30 jaar vegetarisch, maar er staat ook een auto in de garage. En al reist ze naar werk met de trein, in een tweedehandskledingzaak vind je haar niet snel. Toch is er die neiging tot een duurzamer leven, en gelukkig heeft ze nu SoloBioMooi gevonden. Af en toe schrijft ze een review over één van de producten die ze daar koopt en vandaag is de Extra Rich Beauty Elixir van Santaverde aan de beurt.

Ik schijn een droge huid te hebben. Weet totaal niet hoe ik dat zelf zou moeten beoordelen maar mijn schoonheidsspecialist zegt het elke keer weer. Een zoektocht naar wat nou de perfecte producten zijn voor mijn gezicht heeft me al een tijdje geleden geleid naar het biologische merk Santaverde, en dan hun meest voedende product: de Extra Rich Beauty Elixir, te koop bij SoloBioMooi.

Santaverde biologische huidverzorging 

Santaverde is wat mij betreft een heel bijzonder merk. In plaats van water – wat toch in veel huidverzorgingsproducten bijna 90% van de inhoud is – gebruiken zij pure aloë vera. Deze telen ze zelf op hun boerderij in Spanje, waar die prachtige plant goed gedijt. Het maakt dat hun producten 100% werkzame ingrediënten bevatten, wat toch wel een unicum is in de cosmeticabranche. Aloë vera-sap is heilzaam, en bevordert de regeneratie van je huidcellen. Alsof je niet ouder wordt! Dat is toch mooi?

De verpakking van Santaverde producten

Dit gezichtsserum komt in een mooi, handzaam glazen flesje. Altijd een beetje link in de badkamer maar gelukkig staat deze elixir niet in de buurt van je douche, dus je kunt het flesje niet per ongeluk met zeephanden laten vallen. Het etiket is vrij eenvoudig, en er zit een dop op van gerecycled plastic met in het midden een knopje waarmee je de pipet kunt vullen. Doordat ze werken met een pipetje kun je de hoeveelheid elixir heel goed afmeten.

Op het flesje staat in het Duits ‘nährt intensiv – stärkt die Hautelastizität’. Geweldig toch? Voedt intensief en versterkt de huidelasticiteit. Check, precies wat ik nodig heb met mijn ouder wordende huidje!

Santaverde beauty elixir extra rich

Zoals gezegd is mijn huid droog en dat zorgt ervoor dat ik altijd behoefte heb aan vette huidverzorging. Dit extra rijke gezichtsserum is precies dat: voedend, vet, heilzaam, heerlijk zacht en het ruikt verrukkelijk. Dat vind ik soms bij biologische cosmetica wat ingewikkeld, dat het vaak zo ruikt naar aarde of grond, of dat het ronduit smerig ruikt. Dat is hier niet bepaald het geval. De geur doet me denken aan vanille, subtiele mangogeur en heidebloemen.

Het serum biedt de drogere huid voedingsstoffen en anti-oxidanten. Het voedt en versterkt je huidelasticiteit. Ik gebruik dit serum nu al een aantal jaren en ben echt een ongelofelijke fan. Ik kan onder de douche staan en me gewoon verheugen op het feit dat ik straks dit goedje weer op mijn gezicht mag smeren. Mijn huid ziet er goed uit, ik heb het idee dat mijn couperose (rode appelwangetjes) beduidend minder is geworden in de loop van de tijd, en mijn huid voelt heel zacht.

Gebruik van de Extra Rich Beauty Elixir

Dat je een 100% natuurlijk serum gebruikt dat 100% werkzame ingrediënten heeft en waar aloë vera-sap het hoofdbestanddeel vormt, zie je ook wel terug inde prijs. Wat mij betreft is het serum elke cent waard. Daarbij: je hebt echt maar twee of drie druppels nodig (handig te doseren met het pipetje!) om je huid te voeden. Je doet dus heel lang met een flesje! Zachtjes inmasseren en daarna afmaken met een lekkere dagcrème. Daarvoor gebruik ik de Aloë Vera Crème Rich (of course). Die past ook perfect bij mijn huid, maar daarover een volgende keer meer!

---------

Heb je interesse om de heerlijke biologisch gecertificeerde producten van Santaverde zakelijk te verkopen en te gebruiken? neem dan eens een kijkje bij Yaviva: dé groothandel natuurlijke cosmetica (en dus ook van deze prachtige producten van Santaverde). 

Yaviva home.
Santaverde pagina

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies