• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde Extra Rich Beauty Elixer

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Santaverde Extra Rich Beauty Elixer

Het geheim? Er gaat eigenlijk alleen maar puur natuur in de flaconnetjes. De onderzoekers van SantaVerde maken gebruik van al het goede dat de aloë vera plant te bieden heeft. Telkens worden deze extracten gecombineerd met waardevolle planten ingrediënten en oliën. ...

Enkele weken geleden ontdekte ik SantaVerde: een Duits merk met een heel bijzonder verhaal. Sabine Beer, de oprichter van SantaVerde, kampte al jaren met huidproblemen. Zij kreeg van een vriend het advies om haar huid eens te behandelen met aloë vera. Aloë vera is een hele juicy plant. Wanneer je een blad van een aloë vera plant pakt, kun je het sap rechtstreeks op je huid aanbrengen. Sabine was direct onder de indruk en nog geen jaar later liet zij 3000 baby boompjes planten op Andalusië. SantaVerde was geboren! In dit artikel lees je meer over de Santaverde Extra Rich Beauty Elixer.

Santaverde Extra Rich Beauty Elixer


Het geheim? Er gaat eigenlijk alleen maar puur natuur in de flaconnetjes. De onderzoekers van SantaVerde maken gebruik van al het goede dat de aloë vera plant te bieden heeft. Telkens worden deze extracten gecombineerd met waardevolle planten ingrediënten en oliën.

Santaverde: 0% water


Wat heel bijzonder is aan SantaVerde, is dat er 0% water aan de producten toegevoegd is. Nog een reden dat je zeker weet dat de ingrediënten in jouw flesje waardevol zijn. Wist je dat producten waar veel water aan toegevoegd is, ook meer conserveringsmiddelen moeten bevatten? Bacteriën die de kwaliteit van je product kunnen aantasten, floreren namelijk in water!

Door mijn ervaring in het hogere segment van de cosmeticabranche heb ik snel door of een product iets voor mij kan betekenen. Tel daarbij op dat mijn huid zeer gevoelig is en ik denk wel even na voordat ik iets op mijn huidje smeer. Toen ik echter het verhaal van SantaVerde hoorde en het Extra rich beauty elixer op mijn huid voelde, raakte ik al gauw enthousiast.

Op de ingrediëntenlijst van een goedkoop product mag dan wellicht een natuurlijk ingrediënt voorkomen, bedenk dan ook hoe dit ingrediënt gewonnen is. Waar het vandaan komt, in welke mate het aanwezig is en ook; waar wordt het mee gecombineerd?

Bepaalde positieve eigenschappen van een ingrediënt kunnen namelijk enorm afgezwakt worden wanneer er bijvoorbeeld iets van mindere kwaliteit in de pot is gestopt. Bijvoorbeeld iets dat jouw crème langer goed moet houden.

Het Santaverde systeem


Santaverde heeft een uniek concept ontwikkeld, waarbij je zelf je perfecte skincare ritueel kunt ontwikkelen. Zij hebben namelijk een basiscrème in het assortiment, één met en één zonder parfum. En dan ook nog in drie versies; namelijk light, medium en rich (afhankelijk van hoe dorstig jouw huid op dat moment is). Deze basis combineer je met een product dat ontwikkeld is voor jouw huidtype. Bijvoorbeeld een olie voor de droge huid of een gel voor de vette huid. Mijn huid is erg droog en de keus voor de olie was dan ook gauw gemaakt.

Santaverde Extra Rich Beauty Elixer ervaringen

Santaverde Beauty Elixer


De elixer bestaat uit 100% gecertificeerde biologische oliën en hydrateert je huid intensief. Prettig is dat het geen zichtbaar glimmend laagje achterlaat op je huid. Uiteraard is hij ook te gebruiken in combinatie met je eigen crème, zowel in de ochtend als in de avond. Je doseert de elixer met een pipetje. Dat is natuurlijk super hygiënisch en zo gebruik je nooit teveel van het product.

Nu ik de elixer enkele weken gebruik, merk ik dat mijn huid soepeler en zachter aanvoelt. Met name rond de neus wil ik nog wel eens hele droge plekjes hebben, maar die zijn helemaal weg. Tot slot moet ik er nog even bij vertellen dat de geur heerlijk is, heel luxueus en subtiel zoet.

De Santaverde Extra Rich Beauty Elixer is een absolute aanrader wanneer jouw huid wel wat verzorging kan gebruiken. En vooral ook wanneer je ‘bewust’ en ‘puur natuur’ een must vindt! De Santaverde Extra Rich Beauty elixer is, evenals alle andere producten van Santaverde, online te koop bij SoloBioMooi.

---

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto's op haar blog: www.bychristiana.nl.

 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies