• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde alöe vera sensitive toner

  • Geplaatst op
  • Door Céline van CelineSchrijft.be
Review Santaverde alöe vera sensitive toner

Na elke reiniging van mijn gezicht gebruik ik een toner. Deze zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil verwijderd worden en het geeft nog eens een extra hydratatieboost. SantaVerde heeft er ook een in zijn gamma. Ik kreeg deze Santaverde alöe vera sensitive toner en testte het graag uit. 

Over het merk


Water vind je niet terug in de producten van SantaVerde. Dat maakt dit merk ook zo bijzonder. Daar waar andere merken het product “vullen” met water, maakt SantaVerde alleen maar gebruik van werkende ingrediënten. Het merk maakt gebruik van Aloë Vera als hoofdingrediënt en dat laatste mag je heel letterlijk opvatten. Het is er namelijk rijkelijk in aanwezig.Na elke reiniging van mijn gezicht gebruik ik een toner. Deze zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil verwijderd worden en het geeft nog eens een extra hydratatieboost. SantaVerde heeft er ook een in zijn gamma. Ik kreeg deze toegestuurd en testte het graag uit. Over het merk Water vind je niet terug in de producten van SantaVerde. Dat maakt dit merk ook zo bijzonder. Daar waar andere merken het product “vullen” met water, maakt SantaVerde alleen maar gebruik van werkende ingrediënten. Het merk maakt gebruik van Aloë Vera als hoofdingrediënt en dat laatste mag je heel letterlijk opvatten. Het is er namelijk rijkelijk in aanwezig. santaverde toner review SantaVerde Aloë Vera Toner Sensitive De mooie glazen fles bevat een pompje waar je de toner mee kan verstuiven. Op de fles staat aangegeven dat je het product rechtstreeks op je gezicht kan aanbrengen, maar dat doe ik liever niet. Ik vind het aangenamer op een watje omdat dit dan al de restjes vuil opneemt. Hierdoor heb ik er wel wat meer van nodig. De toner heeft geen expliciete geur, voelt heel fris en verwijdert het vuil. Een hele goede toner wat betreft de werking, maar ik wil het zeker eens hebben over de ingrediënten. verstuiver santaverde De ingrediënten Aloë Vera is het hoofdingrediënt en dat is ook te zien op de ingrediëntenlijst. Bij dit merk verkrijgen ze hun Aloë Vera handgemaakt uit verse bladeren. Puurder zal je het dus niet vinden. Dit bijzondere ingrediënt hydrateert de huid en gaat extreem voeden. In de sappen van deze bladeren vind je een hoop vitamines, mineralen en antioxidanten. Aloë Vera is dus wel een van mijn favoriete ingrediënten (maar dat weet je misschien wel al). ingredienten santaverde toner Dit product bevat ook rozenwater wat goed reinigt, hydrateert en revitaliseert. Besluit Ik denk dat ik niet verder hoef te verduidelijken waarom ik dit product aanraad. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je gevoelige huidje hier heel blij mee zal zijn. Verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl -- De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Santaverde alöe vera sensitive toner


De mooie glazen fles bevat een pompje waar je de toner mee kan verstuiven. Op de fles staat aangegeven dat je het product rechtstreeks op je gezicht kan aanbrengen, maar dat doe ik liever niet. Ik vind het aangenamer op een watje omdat dit dan al de restjes vuil opneemt. Hierdoor heb ik er wel wat meer van nodig. De toner heeft geen expliciete geur, voelt heel fris en verwijdert het vuil. Een hele goede toner wat betreft de werking, maar ik wil het zeker eens hebben over de ingrediënten. santaverde-toner-dop

De ingrediënten


Aloë Vera is het hoofdingrediënt en dat is ook te zien op de ingrediëntenlijst. Bij dit merk verkrijgen ze hun Aloë Vera handgemaakt uit verse bladeren. Puurder zal je het dus niet vinden. Dit bijzondere ingrediënt hydrateert de huid en gaat extreem voeden. In de sappen van deze bladeren vind je een hoop vitamines, mineralen en antioxidanten. Aloë Vera is dus wel een van mijn favoriete ingrediënten (maar dat weet je misschien wel al). Dit product bevat ook rozenwater wat goed reinigt, hydrateert en revitaliseert.santaverde-toner-ingrediënten

Besluit


Ik denk dat ik niet verder hoef te verduidelijken waarom ik dit product aanraad. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je gevoelige huidje hier heel blij mee zal zijn. Deze toner is verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl.

--

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies