• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde aloë vera toner sensitive

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Santaverde aloë vera toner sensitive

Er komen hier maandelijks nogal wat producten voorbij in de badkamer. Nu moet ik eerlijk zeggen dat een groot deel daarvan niet zo lang blijft. SantaVerde is daar echter een uitzondering op. Zijn de flaconnetjes eenmaal open en voor het eerst gebruikt, dan blijven ze net zo lang tot ze leeg zijn! Ik ben al fan van het merk sinds dat het eerste druppeltje van het extra rich beauty elixer op mijn hand viel. Onlangs nam ik de aloë vera toner in gebruik en ik laat je er wederom graag kennis mee maken. Kijk mee naar de Santaverde aloë vera toner sensitive!

Santaverde aloë vera toner sensitive


Een ‘geheim’ is het allang niet meer, een grote kracht is het wel; het belangrijkste ingrediënt dat SantaVerde voor al haar producten gebruikt is aloë vera. En dan natuurlijk in de meest pure vorm, zodat alle krachtige en goede eigenschappen behouden zijn gebleven. Aloë vera werkt uitermate vochtherstellend en kalmerend op de huid. En wat voor huidtype je ook hebt, het kan echt wonderen doen. Naast aloë vera gaat er nog veel meer goeds de flesjes in, maar niets wat je huid kan irriteren of beschadigen. En oh ja, water? Dat wordt er helemaal uitgelaten. Want in feite doet alleen water niet echt iets voor je huid.

Ervaringen santaverde aloe vera toner

Een gereinigde huid


Waar ik nog wel eens smokkel met het aanbrengen van een crème in de avond (lees: ik sla het helemaal over), reinig ik mijn huid altijd. Dat is heel belangrijk omdat je huid op deze manier mooi blijft. Bovendien; een perfect gereinigde huid is beter in staat om al het goede van een crème in zich op te nemen.

Na het reinigen is de laatste stap het gebruik van een toner. Onderschat het nut hiervan niet; het brengt je PH waarde weer in balans, zorgt ervoor dat echt alle sporen van make-up en vuil verwijderd worden en geeft bovendien een heerlijke verfrissing aan je huid.

Ingrediënten


Helemaal bovenaan op de ingrediëntenlijst vinden we aloë vera, het ingrediënt dat natuurlijk zo typerend is voor het merk Santaverde. Verder is er gecertificeerd biologisch rozenwater toegevoegd. Rozenwater is een geliefd ingrediënt, eigenlijk ook weer omdat het zo multi-inzetbaar is. Het water hydrateert en revitaliseert je huid, het heeft een verfrissend én egaliserend effect en het is geschikt om je huid te reinigen. Rozenwater heeft dus in feite alles in huis om als een perfecte tonic te werken. En pssst, het werkt ook nog eens heel erg voedend voor je haar, dus schroom niet en gebruik deze Aloë vera toner ook gewoon lekker voor je lokken! Je haar gaat er bovendien heerlijk fris van ruiken.

Review santaverde aloe vera toner

Er bestaat trouwens rozenwater en ‘rozenwater’. Het rozenwater dat gebruikt wordt voor deze toner komt van de Rosa Damascaena, de leverancier van de échte rozenolie, die behoorlijk kostbaar is. Ik kan me zo voorstellen dat je af en toe in de war raakt door INCI lijsten te vergelijken van diverse merken en dan te zien dat je voor ‘dezelfde’ ingrediënten toch heel andere prijzen betaalt. Dit heeft allerlei verschillende redenen, een heel voorname is natuurlijk het vraagstuk waar en op welke manier bepaalde ingrediënten gewonnen worden. Worden ingrediënten in pure vorm, of in ieder geval zo puur als maar mogelijk gebruikt, of worden er allerlei synthetische toevoegingen gedaan? Dit is natuurlijk wel van invloed op de kwaliteit en werking van je product. Bij SantaVerde kun je er in ieder geval van uitgaan dat de inhoud van de flaconnetjes puur natuur is, precies zoals we het graag willen natuurlijk!

Gebruik


En hoe is de Santaverde aloë vera toner sensitive nu uiteindelijk in gebruik? Heerlijk zacht, super verfrissend en een klein beetje koud. Ik gebruik hem na het reinigen op een wattenschijfje om te zien of er nog sporen van make-up op het watje zichtbaar zijn. Doordat de flacon is uitgerust met een sprayflacon kun je hem ook rechtstreeks op je huid sprayen, wanneer je hem als vochtboost of als verfrissing wilt gebruiken. De flacon is van glas, waardoor hij aardig luxe oogt, mooi! De look van de Santaverde aloë vera toner sensitive is verder vrij clean en strak, prima passend bij het imago. Een echte aanrader om te multitasken dus!

De Santaverde Toner Sensitive  is online te koop bij Solobiomooi.

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto's op haar blog: www.bychristiana.nl.

Review santaverde aloe vera toner

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies