• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde aloë vera reinigingsmelk

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review  Santaverde aloë vera reinigingsmelk

Stiekem ben ik altijd best wel jaloers op mensen met een egale huid. Zo heb ik vriendinnen die niets aan hun huid doen, maar toch ziet het er altijd goed uit. Ik heb helaas pech: mijn huid zit snel onder de onzuiverheden. Daarom zoek ik altijd naar fijne verzorgingsproducten en ik gebruik tegenwoordig alleen nog natuurlijke producten. Ik probeerde de Santaverde aloë vera reinigingsmelk en die review ik vandaag voor je!

Review Santaverde aloe vera reinigingsmelk

Santaverde aloë vera reinigingsmelk


Er zijn van die producten die je voor het eerst gebruikt en waar je dan meteen van houdt. Dat had ik met dit product ook en eigenlijk met alle producten van Santaverde. Ik maakte als eerste kennis met de Santaverde aloë vera cream en die vond mijn huid ook erg fijn. De producten zien er allemaal simpel uit, maar ze werken dan ook heel fijn.

Werking


De uitstraling van de producten is clear, niks geen poespas maar gewoon duidelijkheid. Ik noem dit product overigens reinigingsmelk maar eigenlijk is ‘emulsie’ een beter woord. Het is namelijk niet echt een melk, maar ook niet echt een gel. Je brengt de substantie aan op de vochtige huid en masseert het dan in. Daarna was je het gewoon weer af en dep je je huid voorzichtig droog met een handdoek. Daarna kun je eventueel nog de tonic van Santaverde gebruiken.

Santaverde aloe vera reinigingsmelk inhoud

De inhoud


Normaal laat ik je al graag zien wat de ingrediënten zijn, maar dat doe ik nu helemaal. De producten van Santaverde zijn namelijk erg bijzonder. Ze bevatten geen water, maar enkel stoffen die ook echt wat doen voor je huid! Zo zit er voornamelijk aloë vera in de producten en dat is mega goed voor je huid. Zelfs de gevoelige huid wordt erg blij van deze producten. Wil je volledige ingrediëntenlijst zien? Check dan de website van Solobiomooi!

Gebruik


Nu ben je vast benieuwd naar de substantie van de reinigingsmelk! Of eigenlijk dus ‘emulsie’ en dat zie je op de foto hieronder ook wel. Het is zoals ik al zei niet echt melkachtig, maar ook geen gel: het zit er echt tussenin. Het voelt lekker zacht aan en het is voedend dik, maar zeker niet te dik. Je kunt het dus gemakkelijk verdelen over je huid.

Santaverde aloe vera reinigingsmelk ervaringen

Conclusie


Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik de Santaverde aloë vera reinigingsmelk erg fijn vind. Het product ziet er simpel (maar wel classy!) uit, maar het werkt ook erg handig. Mijn huid wordt hiermee zeker gereinigd, maar niet uitgedroogd. Wellicht vind je de natuurlijke geur even wennen, maar ik houd daar persoonlijk wel van. Meer weten? Je vindt de cleansing gel in de webshop van Solobiomooi!

 --

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies