• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde aloë vera oogcrème

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Santaverde aloë vera oogcrème

Nu het buiten weer kouder is, moeten we extra goed voor onszelf zorgen. Vooral de huid van ons gezicht is over het algemeen erg gevoelig en dat zullen velen van ons nu wel extra voelen. De huid rondom de ogen is erg dun en daardoor kan het altijd wel wat verzorging gebruiken, maar nu dus helemaal! In dit artikel vind je mijn mening over de Santaverde aloë vera oogcrème.

Santaverde aloe vera oogcreme

Santaverde aloë vera oogcrème


Laat ik beginnen met waarom dit product zo bijzonder is: het bevat geen water! Als je goed naar de ingrediëntenlijst van de meeste producten kijkt, dan zie je dat water vaak het eerste ingrediënt is. En waar je zou denken dat water onschuldig is, droogt het je huid vaak alleen maar uit. Bij Santaverde hoef je dus niet bang te zijn dat er water in de producten zit. Santaverde kiest namelijk liever voor aloë vera. Daardoor doen de producten ook echt wat voor je huid!

Santaverde oogcreme ingredienten

De inhoud


Bij deze oogcrème is aloë vera ook erg kenmerkend. De ingrediëntenlijst van de oogcrème vind ik persoonlijk behoorlijk lang. Aloë vera staat in ieder geval wel bovenaan! En er zitten daarnaast nog meer verzorgende ingrediënten in. De oogcrème bestaat enkel uit actieve ingrediënten, die dus ook echt wat voor jouw huid kunnen betekenen. Santaverde belooft dat de oogcrème snel intrekt en de huid elastisch houdt. Daarnaast zou de crème je een frisse uitstraling geven. De crème bevat geen parfum. Het heeft dan ook geen opvallende geur, maar dat vind ik geen probleem.

Werking


De Santaverde oogcrème zit in een handige verpakking van 30 milliliter. Je kunt precies zoveel pakken als je wilt en voor onder je ogen heb je maar héél weinig nodig. Ik gebruik telkens maar de hoeveelheid van een klein druppeltje en dat is voor mij voldoende. Het is voor een oogcrème altijd het beste om dit deppend aan te brengen op de huid. De substantie is overigens vrij dun, daardoor kun je het gemakkelijk verdelen.

Santaverde oogcreme review

Conlusie


Bij een dunne crème verwacht je meestal dat het minder goed hydrateert dan een dikke crème, maar deze Santaverde oogcrème doet goed zijn werk. Hij is fijn in gebruik en doet precies wat je van een oogcrème verwacht. De huid onder mijn ogen voelt zacht aan en daardoor brengt make-up ook mooier aan. Het is helaas geen goedkoop product, maar gezien de ingrediëntenlijst en de werking is de Santaverde aloë vera oogcrème zijn geld wel waard. Je vindt hem natuurlijk bij Solobiomooi!

---

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies