• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde aloë vera handcream

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Santaverde aloë vera handcream

Als groot Santaverde fan kon ik natuurlijk niet achterblijven met het uitproberen van de Santaverde aloë vera handcream. Ben ik er net zo enthousiast over als over de andere producten van het merk? Ik ga het je allemaal vertellen in deze review. Lees dus snel verder!

Als groot Santaverde fan kon ik natuurlijk niet achterblijven met het uitproberen van de Santaverde aloë vera handcream. Ben ik er net zo enthousiast over als over de andere producten van het merk? Ik ga het je allemaal vertellen in deze review. Lees dus snel verder!

Elke dag handcrème


Stiekem ben ik altijd een beetje jaloers op dames die volgens eigen zeggen bijna nooit handcrème gebruiken. Niet omdat ze dat niet willen, maar omdat hun handen dat gewoon simpelweg niet nodig hebben. Helaas gaat dat voor mij niet op. Mijn handen zijn behoorlijk droog en ik moet echt elke dag smeren!

De formule van de Santaverde aloë vera handcream


Hoewel de producten van Santaverde zelf best wel luxe qua geur, textuur en ingrediënten zijn, zijn de verpakkingen dat niet. Aan de andere kant zijn ze wel prettig in het gebruik en blijven ze goed tijdens het gebruik. De textuur van de handcrème is niet overdreven rijk, maar het is zeker ook geen luchtige of hele dunne crème. In feite is het met recht een ‘crème’ te noemen. De crème laat zich ietwat stug verdelen en er blijft even een wittig laagje achter op de huid. Het lijkt alsof er een zonnefactor in zit, maar dit is niet het geval. De crème voel je wel echt een tijdje op je huid zitten. Om die reden vind ik het vooral een ideale variant voor net voor het slapen gaan en niet zozeer voor overdag tussen de werkzaamheden door.

De geur van de Santaverde aloë vera handcrème


De geur is natuurlijk weer heerlijk, ik had ook niet anders van Santaverde verwacht. Het gaat om een zoete en zeer luxueuze geur. Wat verder nog een groot pluspunt is, is dat je de geur uren na gebruik nog steeds op je handen ruikt! Sommige crèmes gaan helaas een beetje viezig ruiken als ze langere tijd op je handen zitten, maar met deze handcrème van Santaverde is dat geenszins het geval.

De ingrediënten van de Santaverde aloë vera handcrème


De liefhebbers van Santaverde weten het inmiddels wel; de kracht van het merk Santaverde schuilt hem in het feit dat er geen water aan de samenstelling wordt toegevoegd. In plaats daarvan is het hoofdbestanddeel pure aloë vera. De aloë vera die Santaverde in al hun producten gebruikt, is afkomstig uit het Spaanse Andalusië. Aloë vera heeft een verzachtende, hydraterende en kalmerende werking op de huid. Ook is er zoete amandelolie, sheaboter, olijfolie, cacaoboter en kokosnootolie aan de crème toegevoegd.

Mijn mening over deze Santaverde aloë vera handcrème


Ik vind het een prima handcrème, met name voor ’s avonds. De handcrème geeft een fijn en wenselijk resultaat en hij ruikt natuurlijk fantastisch. De ingrediënten zien er weer top uit. Een klein nadeel is dat hij vrij langzaam intrekt. Je vindt de SantaVerde aloë vera handcream in de webshop van Solobiomooi!

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto’s op haar blog: www.bychristiana.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies