• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde aloe vera cream medium

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Santaverde aloe vera cream medium

Santaverde, natuurlijke huidverzorging zonder 1 druppel water. 100% werkzame stoffen en dat voel je gelijk!

Voordat ik begon met bloggen dacht ik dat alle dagcrèmes hetzelfde waren. Natuurlijk heeft de ene crème een andere geur dan de andere, maar ik had nog geen idee van huidtypes en ingrediënten.
Inmiddels weet ik gelukkig beter, ik heb al heel wat dagcrèmes geprobeerd. Ik dacht dat ik wel goed zat met dagcrèmes voor de droge huid, totdat ik de Santaverde aloe vera cream medium leerde kennen!

Santaverde

De SantaVerde Aloë Vera cream is een hele bijzondere crème. Er bestaan genoeg natuurlijke crèmes, maar deze is toch anders! De producten van Santaverde bevatten namelijk geen water. Check jij de ingrediënten altijd? Water is vaak het 1e ingrediënt! En dat betekent dat die producten grotendeels bestaan uit water… Deze crème bevat in plaats van veel water een verzorgend ingrediënt.SantaVerde Aloe Vera Cream

Santaverde aloe vera cream medium


De ingrediënten zijn onder andere druivenpitolie en avocado. Door deze ingrediënten wordt het vochtgehalte op peil gebracht. Deze crème heeft mijn gevoelige huid helemaal tot rust gebracht. En dat is zoals je wellicht wel kon raden het ingrediënt Aloë Vera. Waar water je huid uitdroogt, doet aloë Vera het tegenovergestelde. Van de SantaVerde crème heb je ook nog verschillende niveau’s.

Je kunt op basis van je huidtype kiezen voor light, medium of riche. Hoe droger je huid is, hoe rijker de crème die je kunt kiezen! Dit is overigens de versie zonder parfum, daar houd ik van. Vind je een geurtje wel lekker? Dan kun je gaan voor die met parfum. De crème is voedend, verzorgt, beschermt en maakt de huid soepel. Ik heb de crème aan één stuk door elke ochtend en avond gebruikt.SantaVerde Aloe Vera Cream

Mijn mening


Ik vind de SantaVerde Aloe Vera Cream echt ontzettend fijn! Zelfs zo fijn, dat ik hem wel een beetje mis nu hij op is… Je vindt de SantaVerde producten in de webshop van Solobiomooi.

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies