• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Santaverde age protect ampullen

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Santaverde age protect ampullen

Goed voor je huid zorgen en je huid mooi houden. Dat kost wel wat effort! Met bepaalde producten is het wel extra leuk om te doen. Zoals met deze bijzondere ampullenkuur van één van mijn favoriete merken van SoloBioMooi: Santaverde. In deze review lees je mijn ervaring met de Santaverde age protect ampullen!

Natuurlijke ampullen

Wat maakt Santaverde zo bijzonder?


Dat zijn eigenlijk twee dingen. Normaal gesproken wordt er water aan een product toegevoegd. Op zich is water niet zozeer slecht, maar het voegt ook niets toe. Santaverde kiest ervoor om geen water toe te voegen, maar ingrediënten waar je huid daadwerkelijk baat bij heeft. Het belangrijkste bestanddeel in alle producten van Santaverde is aloë vera van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De aloë vera die Santaverde gebruikt, is afkomstig uit het Spaanse Andalusië. Hier groeit de aloë vera onder de meest ideale omstandigheden en vervolgens worden deze bladeren met de hand verwerkt. Best bijzonder toch?

Santaverde ampullen

Waarom deze bijzondere wijze van verpakken?


De Santaverde aloë vera age protect boost is een 10-daagse kuur voor je huid. In het doosje vind je dan ook tien ampullen, voor elke dag één. Deze bijzondere wijze van verpakken is natuurlijk niet voor niets, want zuurstof en bacteriën kunnen een nadelige invloed hebben op je product. Zowel op de kwaliteit als de werking ervan. In feite is het zelfs zo dat elke keer wanneer je een ‘normaal’ potje crème opent, de kwaliteit ervan iets achteruitgaat. Omdat in deze set elke ampul direct voor gebruik pas geopend wordt, weet je zeker dat de kwaliteit nog steeds perfect is.

Santaverde age protect

Santaverde age protect ampullen


De ampullen zijn gemaakt van glas en deze moeten open gebroken worden. Wat ik zelf het handigst vind, is om de ampul tussen een handdoek te houden en dan het kopje eraf te breken. Doe hier voorzichtig mee, want je kunt je dus snijden aan het glas. Schud de ampul even voor gebruik, dan loopt hij wat makkelijker leeg op je hand. De bedoeling is dat je de ampul in één keer opmaakt. Kom niet in de verleiding om de helft te bewaren. Je kan de ampul na het openbreken niet meer hersluiten.

Santaverde adviseert om de aloë vera age protect boost als een serum te gebruiken. Onder je dag- of nachtcrème dus. Zelf heb ik dit voor mijn nachtcrème gedaan. Maar omdat de textuur totaal geen laagje achterlaat, werkt het ook perfect als basis onder je dagcrème en eventueel make-up.

Santaverde ampullen review

Textuur en geur


Mocht je wel eens aloë vera zo van de plant gevoeld hebben, dan weet je dat de textuur daarvan een beetje gelly voelt. Zo voelt de inhoud van de Santaverde age protect ampullen eigenlijk ook. De textuur is absoluut niet waterig, maar desondanks laat het geen laagje achter op je huid. Totaal niet. De geur is heerlijk, subtiel zoet op een luxueuze manier.

Natuurlijke anti aging

De INCI-lijst


Aloë vera staat hélemaal bovenaan op de INCI-lijst. Aloë vera sap is rijk aan vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten en enzymen. Deze kalmeren, hydrateren, verzachten, verzorgen en herstellen de huid. Extracten van Rosa damascena verzachten de huid. Duindoorn is rijk aan krachtige anti-oxidanten. Extracten van appel (pyrus malus) werken eveneens als een anti-oxidant.

Overige toevoegingen zijn lavendel, salix nigra (verzachtend), glycerine (vochtbindend), astragalus membranaceus (hokjespeul, werkt als een krachtige anti-oxydant), atractyloides macrocephala (distelmadelief, schijnt een brightening effect op de huid te hebben), bupleurum falcatum (sikkelgoudscherm, vanwege de verzachtende eigenschappen en de anti-oxidanten), hyaluronzuur (vochtbindend) en tot slot chondrus rispus powder (Iers mos, rijk aan anti-oxidanten).

Review Santaverde

Conclusie


Wat een mooi product, deze Santaverde age protect ampullen. Met een zeer, zeer goede samenstelling! De prijs komt neer op €4,39 per ampul, per dag dus. En laten we er niet omheen draaien; de set is kostbaar. Deze kuur is natuurlijk wel iets dat je niet maandelijks gebruikt. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om deze te gebruiken voor een bepaalde dag of periode dat je er stralend uit wilt zien. Of bijvoorbeeld na je vakantie, wanneer je misschien niet heel goed voor je huid gezorgd hebt en veel bent blootgesteld aan zon. Een absolute aanrader wanneer je aloë vera producten in de meest pure vorm zoekt en natuurlijk in het bijzonder voor de liefhebbers van Santaverde. Dit merk is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto’s op haar blog: www.bychristiana.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies