• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Salt of the Earth Spray Pure Aura

  • Geplaatst op
  • Door Deb van BeautyGoddess.nl
Review Salt of the Earth Spray Pure Aura

Naar mijn idee zijn er niet zoveel deodorants die me de hele dag droog en geurloos houden gedurende de zomer. Toch zou Salt of the Earth erg effectief zijn, want ik heb veel positieve reviews gelezen. De warme zomerdagen zijn perfect om de Salt of the Earth Spray Pure Aura te testen en in dit artikel review ik deze graag voor je.

Review Salt of the Earth Spray Pure Aura

De Salt of the Earth Spray Pure Aura is gebaseerd op komkommer en meloen. Het product is geheel natuurlijk en bevat verschillende botanische extracten. Ondanks de ingrediënten beschermt de deodorant je effectief tegen zweten en nare geurtjes en dat zonder witte strepen op kleding te geven!

De producten van Salt of the Earth zijn dierproefvrij, vegetarisch en vegan. Ze bevatten geen chemische ingrediënten, zoals parabenen, alcohol en aluminium. Ik vond de prijs aardig hoog, maar ik las zoveel positieve beoordelingen dat ik wel erg benieuwd was.

Hét ingrediënt

Salt of the Earth maakt gebruik van potassium alum, een natuurlijk mineraal zout dat in Aziatische landen al eeuwen wordt gebruikt tegen transpireren en nare geurtjes.  

Het assortiment van Salt of the Earth

Het assortiment van Salt of the Earth wordt steeds groter! Er waren al sprays, zoals deze variant verkrijgbaar, maar er zijn nu ook rollers verkrijgbaar. En dat in verschillende lijnen, zoals deze Pure Aura variant, maar ook een parfumvrije lijn en een lijn voor mannen.

Het merk biedt zelfs een voetspray, om ook je voeten fris en fruitig te houden.

Komkommer & meloen

Ik vind de geur van de Salt of the Earth Spray Pure Aura lekker zacht én fris. Een ideale zomergeur als je het mij vraagt. Helaas ruik je hem snel na het aanbrengen alleen niet meer.

Gebruik 

In de ochtend spray ik twee maal met de deodorant op mijn schone huid. Dit laat ik een aantal minuten drogen, bijvoorbeeld als ik ondertussen mijn tanden poets. Daarna trek ik gewoon meteen mijn shirt aan, want de deodorant droogt gelukkig snel op.

Doorstaat de Salt of the Earth Spray Pure Aura de test?

Welk moment is er beter geschikt om deodorant te testen dan de zomer!? Deze deo heeft de hitte goed doorstaan! Niet alleen gedurende de dag, maar ook tijdens het sporten heeft dit product mijn oksels droog en fris gehouden. 

Zelfs na een pittig en lang karate examen kon ik geen zweetgeur ontdekken, geweldig! De geur van het product zelf vervliegt dus wel snel, maar je ruikt dus ook geen nare geurtjes. En heel erg vind ik het niet, want ik wil niet dat mijn deodorant sterker ruikt dan mijn parfum.

Beter dan synthetische deodorant?

Wow! Volgens mij heb ik niet eerder zo'n goede deodorant geprobeerd. Ik kan echt vertrouwen op de Salt of the Earth Spray Pure Aura. Hij doet absoluut niet onder voor reguliere deodorants en ik vind zelfs dat hij beter werkt dan die deodorants.

Je vindt de producten van Salt of the Earth bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Beautygoddess.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies