• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Salt of the Earth Deodorant

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Salt of the Earth Deodorant

Mijn favoriete merk met natuurlijke deodorant is absoluut Salt of the Earth. Ik heb nu al meerdere varianten geprobeerd en het assortiment wordt steeds groter! Onlangs zijn namelijk Salt of the Earth deodorant roll-ons gelanceerd en daar was ik erg benieuwd naar. Het leek me leuk om deze nieuwe producten voor je te reviewen.

Salt Of The Earth Deodorant

Waar ik voorheen moeite had met het vinden van een natuurlijk én effectief middel tegen nare geurtjes, weet ik nu gelukkig bij welk merk ik moet zijn. Het Engelse Salt Of The Earth biedt dierproefvrije en vegan deodorants zonder chemicaliën. 

Ze hebben al heel wat producten uitgebracht, dus elk gezinslid kan bij dit merk terecht voor een natuurlijke deodorant. De twee producten die onlangs zijn uitgebracht, zijn roll-on deodorants in een geurloze en een vanille & lavendel variant. 

Salt of The Earth review

Inhoud

Nu vraag je je misschien af wat er in deze deodorants verwerkt zit. Aluminium is inmiddels een berucht ingrediënt en dat bevatten deze producten dan ook niet. Ook van minerale olie, drijfgas en parabenen is geen sprake. De deo's verstoppen de poriën dus niet.

Het natuurlijke én effectieve ingrediënt in deze deodorant is magnesiumolie. Daarnaast bevatten de roll-ons onder andere aloë vera. Je huid wordt dus ook nog verzorgd!

Salt of The Earth ingrediënten

Werking

Al toen ik nog niet eens wist van natuurlijke deodorants, merkte ik dat een roll-on deo vaak veel beter werkt dan een spray. Ik ben daarom erg blij met deze nieuwe producten, want ze werken inderdaad heel effectief.

De verpakkingen zijn overigens ook prettig in gebruik. De roller beweegt zonder problemen over je huid. Er komt ook precies genoeg uit de roller, dus je kunt het prima doseren. Ik ben ook blij met de kleine verpakking, want die is ideaal voor mee op reis. 

Salt of the Earth review

Review 

Ongeacht het merk: bij elke nieuwe deodorant, moet mijn lijf even wennen. Ik zweet altijd wat meer als ik van deodorant wissel en dat was hierbij ook het geval. Maar daarna merkte ik al gauw dat deze Salt of the Earth deodorant roll-ons heel goed hun werk doen!

De unscented variant heeft geen geur, maar daar hecht ik ook geen waarde aan. Ik vind de vanille & lavendel variant héérlijk, maar de geur blijft niet lang hangen. Het is vooral lekker bij het aanbrengen. De producten van Salt of the Earth zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies