• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Oliv Bio Moisturizing Face Care

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Oliv Bio Moisturizing Face Care

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel skincare producten geprobeerd. Ik weet als geen ander dat het niet goed is om vaak te switchen van crème, maar dat het ook moeilijk kan zijn om DE crème te vinden die voor jouw huid werkt. Ik gebruik zelf enkel nog natuurlijke producten en dat maakt het een stuk makkelijker. De Oliv Bio Moisturizing Face Care cream heeft de test goed doorstaan, tijd voor een review!

Oliv Bio Moisturizing Face Care

Toen ik de producten van het merk Oliv Bio zag, was ik direct verliefd. Niet alleen de inhoud is prachtig, ook de buitenkant is super leuk. En hoewel ik nog niet zoveel let op biologische ingrediënten, stel ik het wel heel erg op prijs. De Oliv Bio Moisturizing Face Cream viel dus al meteen goed. Overigens vind ik de extra omdoos niet nodig, maar het staat wel heel mooi.

Review Oliv bio

Inhoud

Het merk maakt gebruik van biologisch olijfblad extract. Verder is er in deze crème onder ander jojoba olie en shea butter gebruikt. De ingrediëntenlijst vind je op de SoloBioMooi site.

Gebruik

De crème is zacht van structuur en makkelijk uit te smeren over je huid. De geur is mild, maar ik vind hem erg lekker. Wat ik fijn vind, is dat het snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Het pompje werkt fijn en maakt het mogelijk om hygiënisch te werk te gaan. 

Review Oliv moisturizing cream

Review

Eigenlijk verklapte de inleiding al wat ik van dit product vind: ik ben erg blij met deze crème. De verpakking is lekker compact en prettig in gebruik. Omdat het product natuurlijk, biologisch, dierproefvrij en ook nog eens vegan is, voldoet het aan al mijn eisen. En mijn huid wordt er ook nog eens heel blij van. 

Je vindt de producten van Oliv Bio in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies