• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Oliv Bio Gentle Cleansing Milk

Review Oliv Bio Gentle Cleansing Milk

Als blogger mag je aardig wat producten ontvangen en daar ben ik dankbaar voor. Ik leer zo hele fijne merken en producten kennen. Helaas ontving ik soms zoveel producten, dat ik niet aan alles toekwam. Ik ben nu wat kritischer over de producten die ik gebruik en de Oliv Bio Gentle Cleansing Milk review ik graag.

Oliv Bio Gentle Cleansing Milk

Mijn skincare routine bestaat uit natuurlijke producten, omdat dat goed is voor mijn huid én voor de aarde. Uiteraard kies ik ook voor dierproefvrije producten. En sinds eind 2017 kies ik zelfs ook alleen nog voor vegan producten.

Oliv cleansing milk review

Inhoud

Met al de eisen die ik hierboven opsom, kan ik perfect terecht bij het merk Oliv Bio. Een groot deel van de ingrediënten is zelfs biologisch. Na al meerdere producten geprobeerd te hebben, kan ik zeggen dat ik het echt een heel fijn merk vind.

De Oliv Bio Gentle Cleansing Milk bevat wel aardig wat ingrediënten. Aller eerst water, gevolgd door sesamolie, natuurlijke alcohol, shea butter en squalane. Maar waar het merk voornamelijk om bekend staat, is olijfolie extract.

Dierproefvrije cleansing milk

Gebruik

De verpakkingen van Oliv Bio zijn super leuk, maar ook heel handig. Dankzij de pompflacon kun je precies zoveel pakken als je nodig hebt, op een hygiënische manier. De reinigingsmelk is mild, maar zeker effectief. Mijn huid voelt na gebruik schoon én zacht aan.

Oliv cleansing milk ingrediënten

Review Oliv Bio Gentle Cleansing Milk

Ik was al fan van Oliv Bio, maar dat is nu alleen maar meer geworden. Dit product heb ik gebruikt tot het op was en ik denk er zelfs aan om een back-up aan te schaffen. Dat zegt voor mij altijd wel genoeg. Elk gevoelig huidje wordt hier denk ik wel blij van!

De producten van Oliv Bio zijn verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies