• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Oliv Bio Fresh Water | Moisturizing tonic

Review Oliv Bio Fresh Water | Moisturizing tonic

Natuurlijke toners trekken altijd mijn aandacht. Ik merk wat voor goeds zo’n simpel ‘watertje’ voor mijn huid doet en zou dan ook niet meer zonder kunnen. Een erg uitgebreide verzorgingsroutine heb ik niet, maar toner zou ik nooit weglaten. Vandaag vertel ik je wat meer over het Moisturizing Fresh Water van Oliv’.

Oliv Bio Fresh Water 

Het Franse merk Oliv Bio heeft onder andere de 'Fresh Water' in het assortiment. Dit product bevat onder andere aloë vera, komkommer en groene thee. Helaas ontdekte ik dat de fresh water ook alcohol bevat en dat vind ik minder. Echter heb ik daar nog niets van gemerkt.

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Gebruik

Hoewel ik dacht dat het een spray flacon zou zijn, is het echt een pompje. Je kunt het het beste aanbrengen op een watje en dit over je gezicht halen. Het geeft een lekker fris gevoel en mijn huid voelt daarna niet plakkerig aan. Wat Oliv Bio belooft, klopt dus zeker!

review oliv' eau fraiche hydratante moisturizing fresh water

Review Oliv Bio Fresh Water

Helaas kwam ik er dus achter dat dit product veel alcohol bevat (wat de huid uit kan drogen). Maar ik was al heel tevreden over dit product voordat ik dat ontdekte. De Oliv Bio Fresh Water heeft een fijne geur, geeft een fris gevoel en brengt mijn huid tot rust. Ik vind het fijn!

Je vindt de producten van Oliv Bio in de webshop van SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Zolea.be.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies