• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Oils of Heaven Rosehip Oil

  • Geplaatst op
  • Door Zoë van Zolea.be
Review Oils of Heaven Rosehip Oil

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op natuurlijke olie voor mijn huid. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan olie voor alle huidtypen wat goeds betekenen. Ik mocht nu deze Oils of Heaven Rosehip Oil testen en die probeerde ik maar al te graag. De review deel ik in dit artikel!

Oils of Heaven Rosehip Oil ingrediënten

De producten van Oils of Heaven (OOH!) zijn zo puur, dat is gewoon geweldig. Het enige ingrediënt in dit product is letterlijk rosehip oil. Het heeft eigenschappen die de ouder wordende, beschadigde en gevoelige huid enorm kunnen helpen. 

Rozenbottelolie is namelijk rijk aan oliezuur, linolzuur en linoleenzuur, maar ook aan een aantal belangrijke vitamines. Door dit product te gebruiken, krijg je een gezonde en gladde huid en zullen littekens en pigmentvlekjes verminderen.

review Ooh! Oils of Heaven organic rosehip face oil

Gebruik

Het gebruik van een olie is ontzettend simpel. Je hebt er maar weinig van nodig, masseert dit even in en je bent good to go! Voor mijn gemengde huid is helaas niet elke olie geschikt, maar deze olie bevalt goed. Ik gebruik hem in de avond en hij trekt gelukkig snel in. 

Als ik dan opsta in de ochtend, heb ik een stralende huid.

review Ooh! Oils of Heaven organic rosehip face oil

Review Oils of Heaven Rosehip Oil

Nu ik de olie wat langer in gebruik heb, merk ik dat aan hoe mijn huid er uit ziet. Ik ervaar minder puistjes, droge plekjes en roodheid. Dat maakt dat ik dit echt een top product vind, ik kan het iedereen aanraden om een natuurlijke olie te gebruiken!

Je vindt de producten van Oils of Heaven in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op Zolea.be.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies