• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Op mijn tandpasta na zijn eigenlijk alle cosmetica producten die ik gebruik van dierproefvrije merken en met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Tot nu toe gebruikte ik namelijk wel nog de tandpasta's van Paradontax. Maar even terug ontving ik de Nordics tandpasta in de variant charcoal & matcha en gezien ik daar erg benieuwd naar was, besloot ik hem meteen te proberen.

Inhoud van de Nordics tandpasta charcoal & matcha

De tandpasta bevat onder andere hydrated silica, wat ervoor zorgt dat tandplak wordt verwijderd. Sodium lauroyl sarcosinate zorgt dat de tandpasta een beetje schuimt en zo je tanden reinigt. Het matcha karakter komt door het ingrediënt camellia sinensis leaf powder. 

Tevens is de Nordics tandpasta op smaak gebracht met sorbitol en stevia en bevat hij uiteraard charcoal. De ingrediëntenlijst van dit product vind je op de SoloBioMooi website. 

Review nordics oral care whitening toothpaste charcoal matcha_2

Review Nordics tandpasta charcoal & matcha

Hoe je het ook went of keert: zo'n zwarte houtskool kleur blijft er gek uitzien. Maar het is wel effectief, want het zorgt voor wittere tanden. De tandpasta is ontwikkeld door tandartsen, dus je kunt hem met een gerust hart gebruiken.

De schurende houtskeel deeltjes zijn namelijk zo klein dat ze je tandglazuur niet aantasten. Het product heeft een fris smaakjes en laat je mond schoon achter. Ik merk niet veel van het witte effect (mijn tanden zijn al vrij wit), maar ik vind het een fijn product om te gebruiken! 

Review nordics oral care whitening toothpaste charcoal matcha_1

De Nordics tandpasta charcoal & matcha is vrij van fluoride, dierproefvrij én vegan! Het merk biedt overigens ook duurzame tandenborstels. Je vindt de producten bij SoloBioMooi.nl.

--

De originele review verscheen op Zolea.be.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies