• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Nordics tandenborstels van bamboe

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Nordics tandenborstels van bamboe

Pas als je met eigen ogen ziet hoeveel plastic er uit de zee komt aanspoelen, besef je écht hoe slecht het met de aarde is gesteld. Gelukkig zijn er oplossingen, zoals de Nordics tandenborstels van bamboe. In dit artikel lees je of deze bamboe tandenborstels ook echt fijn zijn in gebruik.

Nordics tandenborstels van bamboe

Als je één ding makkelijk kunt vervangen voor iets duurzaams, dan is dat wel je plastic tandenborstel. De Nordics tandenborstels van bamboe zijn namelijk helemaal niet zo duur én net zo fijn in gebruik. Je kunt ze net zolang gebruiken, maar ze zijn veel milieuvriendelijker.

In het assortiment van Nordics vind je bamboe tandeborstels voor kinderen en volwassenen in drie verschillende kleuren. Wat me direct opviel, is dat ze prettig in je hand liggen. De haren zijn niet te hard, maar toch wel stevig.

Nordics bamboo toothbrush

Review

Tsja, wat moet ik er nog meer over zeggen!? Ik vind de Nordics tandenborstels mooi qua design en fijn in gebruik. Op geen enkel moment heb ik last gehad van een bamboe smaak in mijn mond, waar veel mensen vaak bang voor zijn. Eén en al top dus!  

Je vindt de Nordics tandenborstels natuurlijk in de Solobiomooi webshop.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies