• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review No Sweat deodorant

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review No Sweat deodorant

Helaas transpireer ik behoorlijk snel en dat is iets wat me best onzeker maakt. Het is ook niet zo lekker om over te schrijven, maar ik weet dat ik niet de enige ben die veel transpireert. Een sterke deodorant is voor mij erg belangrijk, helaas bevatten deze deodorants vaak slechte ingrediënten. Mijn zoektocht gaat door en ik probeerde nu de No Sweat deodorant. Kijk je mee of het wat is?

No Sweat


Nooit eerder had ik een deodorant van dit merk geprobeerd. Ik ken de potjes echter wel al van zien op andere beauty blogs. Deodorants van The Ohm Collection zijn dierproefvrij, vegan en verantwoord. Ze bevatten namelijk geen aluminium en zijn verpakt in poedervorm. Dit is de versie Nojito, de geur van de deodorant is subtiel. In totaal zijn er vijf verschillende No Sweat deodorants verkrijgbaar.No Sweat deodorant

No Sweat deodorant


De deodorants bevatten natriumcarbonaat en essentiële oliën. Hierdoor zweet je minder snel en voorkom je nare geurtjes. Het merk belooft dat de deodorant maar liefst 12 uur actief blijft. The Ohm Collection producten gaan zo’n 3 maanden mee, dat is natuurlijk fijn! Helaas is de manier van aanbrengen wel wat anders dan normaal. De verpakking is net als een zoutpotje, ofwel een product in poedervorm.

Je kunt het beste eerst je vinger/oksel nat maken en dan verder gaan. Vervolgens dep je voorzichtig met je hand het product onder je oksels. Mijn tip is om het altijd even in te laten trekken en te laten drogen.No Sweat deodorant

Conclusie


Zoals ik in de inleiding al vermeldde, transpireer ik helaas snel. Ik heb nog geen natuurlijke deodorant gevonden die me droog houdt. Dat komt waarschijnlijk doordat ze geen aluminium bevatten. Je kunt kiezen om of je lijf dicht te smeren of om toch te transpireren. Helaas houdt deze deodorant niet alle vervelende geurtjes tegen. Voor mij werkt dit product dus niet, maar ik transpireer dan ook veel.

Als jij niet veel transpireert, dan kan ik dit product wel aanraden. Met de The Ohm Collection deodorants smeer je namelijk geen slechte ingrediënten op. Je vindt hem natuurlijk in de webshop van Solobiomooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies