• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Najel Dode Zee kleimasker

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Najel Dode Zee kleimasker

Het Najel Dode Zee Kleimasker is een masker wat zowel voor het lichaam als gezicht te gebruiken is. Het bestaat volledig uit Dode Zee klei en bevat geen verdere toevoegingen. In dit artikel vertel ik je meer over het Najel Dode Zee kleimasker en ook waar ik het voor gebruik.

Najel Dode Zee kleimasker


Dode Zee klei is erg rijk aan mineralen. Niet voor niets wordt het al eeuwen lang gebruikt voor het zuiveren van de huid en om haar te herstellen. Het Aleppo Najel Dode Zee Kleimasker bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Het bevat slechts pure klei uit de Dode Zee. Meer puur natuur ga je het niet vinden!

Najel Dode Zee kleimasker

Omdat het een natuurproduct is, moet je het masker voor gebruik wel even goed doorroeren. Bovenop ontstaat namelijk een laagje water, doordat de klei naar beneden zakt. Als je dit voor het eerste gebruik grondig doet, is het voor alle volgende keren dat je het masker gebruikt, voldoende om het om te scheppen.

Najel Dode Zee kleimasker

Gebruik en werking


Het Najel Dode Zee Kleimasker is in principe bestemd voor het lichaam. Maar omdat het uit pure klei bestaat, kun je het ook prima voor het gezicht gebruiken. Zoals bij ieder masker, breng je het aan op een gereinigde huid, waarna het 15 tot 20 minuten moet inwerken. Ik vind het persoonlijk niet prettig om zo’n tijd (naakt, dus koud!) te moeten wachten op de badkamer. Daarom gebruik ik het masker op mijn decolleté, terwijl ik in bad lig. De huid reinigt en herstelt mijn huid, terwijl ik lekker warm lig te ontspannen.

Werking


Tijdens het inwerken droogt het Najel Dode Zee Kleimasker op. Maar het wordt niet trekkerig of erg hard, zoals bij andere kleimaskers. Na gebruik van het masker voelt mijn huid een beetje rozig en vooral lekker zacht. Na regelmatig gebruik, wordt de huid van mijn decolleté gladder en egaler. En waar ik best snel last heb van kleine pukkeltjes, wordt dat nu duidelijk minder. Het masker reinigt dus grondig en goed.

Najel Dode Zee kleimasker

Najel Dode Zee kleimasker

Conclusie


Een pot van 150 gram Najel Dode Zee Kleimasker kost € 7,95. Omdat ik voor mijn decolleté niet zoveel per keer gebruik, kan ik er wel 6 of 7 keer mee doen. Uiteraard is de pot eerder leeg als je het voor je hele lichaam gebruikt. Dit Dode Zee Kleimasker van Najel is online te koop bij SoloBioMooi.

---

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies