• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Najel Damascus Rozenwater BIO

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Najel Damascus Rozenwater BIO

Een toner is inmiddels onmisbaar in mijn dagelijks terugkerende gezichtsverzorgingsroutine. Wist jij al dat een toner veel meer doet dan alleen de laatste restjes make-up verwijderen? Ik vertel je in dit artikel wat meer over een toner in het algemeen, en laat je een heel mooi, natuurlijk exemplaar zien:  Aleppo Najel Damascus Rozenwater.

aleppo-najel-damascus-rozenwater-001

Aleppo Najel Damascus Rozenwater


Toen ik (inmiddels alweer vier jaar geleden) met Beautyspots begon, wist ik zoveel minder van gezichtsverzorging dan ik nu weet. Ik wist toen niet beter (net als veel vrouwen, denk ik) dan dat je een tonic, of toner, gebruikte om na je gezichtsreiniging, de laatste restjes van je make-up te verwijderen. En ja: dat doet hij inderdaad, maar een toner doet veel meer voor je huid. Zeker in het geval van zo’n mooi exemplaar als Aleppo Najel Damascus Rozenwater.

Een goede toner geeft je huid namelijk ook hydratatie, verzorgt haar, en zorgt er bovendien voor dat de crème of serum die je daarna aanbrengt, beter door je huid wordt opgenomen. Het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gezichtsverzorging, en wordt door mij dan ook nooit overgeslagen. Enerzijds omdat het dus echt iets doet voor mijn huid, maar ook omdat het gewoon een aangename stap in mijn reinigingsroutine is. Vanwege het verfrissende effect op mijn huid in de zomer misschien nog wel meer dan in de winter.

aleppo-najel-damascus-rozenwater-002

Aleppo Najel Damascus Rozenwater is natuurlijk, hele pure toner die voornamelijk bloesemwater van de Damascus roos bevat. Deze staat bekend om zijn zuiverende en vochtinbrengende werking, gaat veroudering van de huid tegen en werkt ook nog eens kalmerend.

aleppo-najel-damascus-rozenwater-003

Ingrediënten


Aleppo Najel Damascus Rozenwater bevat maar liefst 99,65% ingrediënten die afkomstig zijn van biologische landbouw. Ik denk niet dat ik in mijn carrière als beautyblogger vaak zo’n kort ingrediëntenlijstje heb gezien, hihihi!

Het Rozenwater bevat geen kunstmatige kleur-, geur- of conserverings toffen, en is bovendien vrij van dierlijke ingrediënten. Het product is uiteraard ook niet op dieren getest.

aleppo-najel-damascus-rozenwater-004

Gebruik en werking


Je gebruikt Aleppo Najel Damascus Rozenwater als tweede sta: na het verwijderen van je make-up danwel het reinigen van je huid, en vóór je je gezichtscrème of serum aanbrengt. Ik breng een beetje aan op een wattenschijfje, en dep hiermee mijn huid. Eigenlijk vind ik een spray net iets prettiger werken, maar helaas heeft deze flacon geen spraydop. Natuurlijk zou ik het rozenwater kunnen overgieten in een legesprayflacon, maar daar ben ik dan weer net te lui voor, hahaha!

Conclusie


Aleppo Najel Damascus Rozenwater is een zachte toner, die ontzettend prettig in gebruik is. Mijn huid wordt verfrist, maar tegelijk ook gekalmeerd. Dat laatste merk ik goed als ik bijvoorbeeld een  diep reinigend masker gebruikt heb, en mijn huid daarna wat rood en iets gevoelig is. Of als ik bijvoorbeeld na de laatste wandeling ’s avonds met Benthe met koude wangen weer binnen kom en voor het slapen gaan mijn huid reinig, merk ik goed de kalmerende werking van de toner. Ik vind het een prachtig watertje! Het Aleppo Najel Damascus Rozenwater is verkrijgbaar bij SoloBioMooi.


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies