• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Najel Aleppo douchegel 500ml

  • Geplaatst op
  • Door xandra Dubbeldam
Review Najel Aleppo douchegel 500ml

... met de Aleppo douchegel heb ik er een nieuwe favoriet bij.

Najel ALEPPO douchegel 500 ml

De naam Aleppo herkende ik al wel van de losse, traditionele zepen maar dit merk had ik nog niet eerder zelf gebruikt. Dit omdat ik toch meestal de voorkeur geef aan vloeibare zepen. Wel wist ik dat Aleppo zepen bekend staan om de ambachtelijke productie en de heilzame ingrediënten die zij gebruiken. Maar nu hebben zij ook op dezelfde wijze een douchegel samengesteld. Zelf kies ik graag een douchegel dat pure oliën bevat want dat is meteen verzorgend voor je huid. En uiteraard helemaal natuurlijk en plantaardig. De Aleppo douchegel bevat biologische olijfolie. Dat klinkt al goed. Maar ruikt deze douchegel ook lekker? En wat doet het met mijn huid na het douchen? Je leest mijn ervaring met Aleppo douchegel in dit artikel.

Klik hier voor alle Najel Aleppo producten. 

Aleppo zeep met natuurlijke, frisse jasmijngeur

Voor mij alleen een natuurlijke douchegel zonder onbekende toevoegingen en andere gifstoffen. Maar ook het liefst een douchegel die een fijne geur heeft. De geur van de Aleppo douchegel vind ik heel subtiel, natuurlijk en fris. Het blijkt jasmijngeur te zijn. Jasmijn is een van mijn favoriete geuren. En jasmijnthee is overigens mijn lievelingsthee. Want deze geur geeft mij gelijk het gevoel van de natuur. Maar ook tegelijkertijd een positief en opgewekt gevoel. De Aleppo douchegel vind ik dan ook vooral geschikt om te gebruiken in de ochtend. Zo kan ik de dag fris en positief beginnen. Vaak douche ik zowel ’s ochtends als ’s avonds waarbij ik ’s avonds het liefst kies voor een wat meer ontspannende geur.

Aleppo zeep ideaal voor de gevoelige huid

Na het douchen met de Aleppo douchegel is mijn huid zacht en hoef ik eigenlijk geen lotion meer te gebruiken. De biologische olijfolie heeft zijn werk goed gedaan. Deze douchegel is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Olijfolie bevat antioxidanten en goede vetzuren die je huid nodig heeft. Naast olijfolie bevat deze douchegel ook laurierbes-olie. De Aleppo douchegel bevat ingrediënten van biologische oorsprong en het heeft de Ecocert. Greenlife certificering. Daarnaast is deze douchegel geheel sulfaatvrij en vegan.

Kortom, een puur natuurlijke douchegel zonder vreemde en schadelijke stoffen welke je liever wilt vermijden voor je gezondheid. Maar ook voor het milieu.

Goed en gemakkelijk te doseren

De Aleppo douchegel zit in een fijne, grote fles van 500 ml. Zo heb ik er dan ook wel een tijdje mee kunnen doen. De kleuren van de fles zijn bruin en groen, mooi natuurlijk dus. Precies waar ik persoonlijk van houd. Maar ook omdat ik mijn badkamer zoveel mogelijk inricht met natuurlijke kleuren en materialen. Zoals bamboe en hout. Zo past deze fles er dus goed bij. Daarnaast heeft het een handig pompje waarmee je heel goed en gemakkelijk kunt doseren.

Deze douchegel is te gebruiken door het hele gezin en het werkt trouwens ook heel goed als handzeep. Zoals is gebleken toen ik besefte dat mijn handzeep al op was. Tenslotte is olijfolie ook fijn voor je handen. In dezelfde lijn van Aleppo zepen zijn er overigens nog meer fijne beauty producten met olijfolie. Zoals een shampoo, een scrubgel en een gezichtsmasker. (klik hier voor alle producten) Kortom, het blijft voor mij een uitdaging om een natuurlijke douchegel te vinden die goed zijn werk doet en lekker ruikt. Maar met de Aleppo douchegel heb ik er een nieuwe favoriet bij.

 

 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies