• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Montbrun micellair lotion + moisturizing cream

Review Montbrun micellair lotion + moisturizing cream

Ik ben dol op de zuidelijke landen én op de skincare die er vandaag komt. De producten van Montbrun kende ik nog niet, maar ik was erg benieuwd of ik het een fijn merk zou vinden. Gelukkig ontdekte ik al snel dat zowel de micellair lotion als de moisturizing cream heerlijk zijn. Tijd voor een review dus!

Montbrun micellair water & moisturizing cream

De producten van Montbrun Eau Thermale worden gemaakt in de Franse Provence. Het merk maakt gebruik van thermaal water, dat rijk is aan mineralen. Dat maakt de producten heel geschikt om je huid te hydrateren en te verzachten. 

De Montbrun micellair water zit in een flinke fles en is bedoeld om make-up op een milde wijze te verwijderen. Daarnaast kalmeert en verzorgt het je huid. De Montbrun moisturizing cream verzorgd je huid en beschermt tegen de zon door de minerale filter. 

Montbrun moisturizing cream

Inhoud

Zowel de lotion als de cream bevatten natuurlijk mineraal water. Daarnaast bevat de micellair lotion aloë vera en korenbloemwater. De moisturizing cream bevat verder nog squalene, sheaboter en korenbloemwater. Beide producten zijn vegan en dragen het ECOCERT logo.

Gebruik

Nooit eerder heb ik producten met thermaal water geprobeerd, maar de producten zijn fijn in gebruik! Ze zijn inderdaad zacht voor de huid, maar werken wel degelijk. Hieronder kun je zien dat de lotion echt heel vloeibaar is en de cream ook makkelijk te verdelen is. 

Montbrun review

Review

Het is wel duidelijk: ik word erg blij van deze producten van Montbrun! De micellair water is perfect voor het verwijderen van al je make-up. Ook de cream is fijn en is precies voedend genoeg voor mijn huid. Dat er SPF in zit, is natuurlijk een extra voordeel.

Je vindt de producten van Montbrun in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies