• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Logona eye make-up remover

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Logona eye make-up remover

Hoewel ik vrij weinig artikelen schrijf over oog make-up removers, zijn ze natuurlijk wel heel belangrijk. Ik gebruik altijd minimaal een aantal laagjes mascara en vaak ook nog oogschaduw. Aan het einde van de dag (of nacht) moet dat er natuurlijk ook weer af gehaald worden. Helaas is de huid rondom mijn ogen erg gevoelig en ik gebruik daarom enkel nog natuurlijke producten. De Logona oogmake-up remover heb ik met plezier gebruikt, dus het is tijd voor een review!

Logona oogmake-up remover review

Logona oogmake-up remover


Het is helaas niet zo’n bekend merk: Logona. Zelf kende ik het ook nog niet zo goed, maar ik vind dat het meer aandacht verdient! Het assortiment is veel groter dan ik dacht, ze hebben fijne producten. Deze zijn natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Bij Solobiomooi vind je drie producten van dit merk: twee oogmake-up removers en een nagellak remover.

Ingrediënten


Hierboven noemde ik het al. In dit product zit onder andere wild rose en aloë vera. Dit alles zit in een klein flesje, dat is natuurlijk handig voor in je koffer. Ik vind wel dat je goed op moet letten dat het flesje niet gaat lekken, draai hem dus altijd goed dicht! Dit product verwijdert niet alleen je make-up, maar verzorgt ook nog eens het gebied rondom je ogen.

Logona oogmake-up remover ingrediënten

Gebruik


In het flesje ziet dit product er gelig uit, maar op het watje zie je dat niet meer terug. Als je niet van olie achtige producten houdt, dan is dit product niets voor jou. Vind je dat juist fijn, dan is dit product wel echt wat voor jou! Je oogmake-up vliegt er van af met dit product, zelfs waterproof make-up! Zelf heb ik niet zo heel snel last van een ‘wazig gevoel’ aan mijn ogen. Maar ik weet dat er genoeg dames zijn die dit wel krijgen van een olie achtig product.

Review Logona oogmake-up remover

Mijn mening


Ik kan heel duidelijk zijn over dit product: een toppertje! Zo fijn zelfs, dat het flesje inmiddels alweer op is. Ik heb hem aan één stuk door gebruikt en dat geeft wel aan hoe fijn ik dit product vind. Ik denk zelfs dat ik het product nog weleens opnieuw zou willen. Persoonlijk heb ik maar een klein beetje ‘last’ van wazige ogen met dit product. Maar dat heb je met olie al vrij snel denk ik. Ik vind het in ieder geval niet zo storend. Dit product verzorgt de huid rondom je ogen namelijk wel erg goed! En je hoeft bijna geen moeite te doen om je oogmake-up te verwijderen: ideaal! Deze Logona oogmake-up remover vind je natuurlijk bij Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.