• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera Wash Scrub Mask 3in1

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Lavera Wash Scrub Mask 3in1

Vandaag vertel ik je wat meer over een product dat niet alleen natuurlijk én goed betaalbaar is. Daarnaast is het namelijk ook nog een multifunctioneel product. Het scheelt zomaar twee potjes of flesjes op je badkamer én wat tijd. Ik heb het over Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask, een product dat veel voor mijn huid doet!

lavera-3in1-001

Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask


Het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is vooral geschikt voor de vette en/of onzuivere huid. Het reinigt de huid intensief, vermindert onzuiverheden, helpt ze voorkomen en reguleert de talgaanmaak. Mijn huid is momenteel vrij rustig qua onzuiverheden,  maar een beetje extra hulp kan natuurlijk geen kwaad.

lavera-3in1-002

Het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is op 3 manieren te gebruiken: als dagelijkse reiniger, als scrub en als masker. Ik gebruik hem vooral als scrub en als masker, omdat ik al een reiniger van een ander merk in gebruik had.

lavera-3in1-003

Ingrediënten


Qua ingrediënten ziet het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask er uitstekend uit. Natuurlijk salicylzuur dat afkomstig is van wilgenbast-extract, helpt actief bij het verhelpen en voorkomen van puistjes. Biologisch munt-extract heeft een antibacteriële werking en verheldert de huidtint. Kiezelaarde-extract heeft een matterende werking en absorbeert overtollig huidvet.

lavera-3in1-004

Werking


Als reiniger breng je het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask aan op je huid en spoel het af met lauw warm water. Gebruik je het als scrub masseer? Breng de crème dan met rond draaiende bewegingen zacht op de (vochtige) huid aan en verwijder het ook met lauw warm water. Als masker breng je het aan op de (vochtige) huid en laat het dan 3 tot 5 minuten in werken. Ook hier verwijder je het weer met lauw warm water.

lavera-3in1-005

Textuur, geur en werking


Qua textuur zit het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask tussen een lotion en een crème in. Hij laat zich prima verdelen over de huid en eventueel in masseren. De scrub korreltjes die gevormd worden door Jojobawax korreltjes, zijn heel fijn. Ze schuren niet op mijn huid, maar voelen zacht aan. Het product heeft een frisse, aangename geur.

lavera-3in1-006

Conclusie


Ik gebruik het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask gemiddeld 1 à 2 keer per week. De ene keer gebruik ik het als scrub, de andere keer als masker. Soms eerst als scrub en dan laat ik het vervolgens een paar minuten als masker inwerken. Ik kijk gewoon waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft.

Door de korte inwerktijd van het masker, vind ik het ideaal om ‘s ochtends onder de douche te gebruiken. Terwijl het zijn werking doet, scheer ik mijn oksels en benen. Die paar minuten zijn dan zo om. Bij het aanbrengen van het masker voel ik een licht tintelend gevoel op mijn huid, binnen een minuut trekt dit weer weg.

Mijn huid doet het erg goed op het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask. Na de scrub is het zichtbaar én voelbaar zachter en gladder. En na gebruik van het masker heeft ze een mooie glow. Bij regelmatig gebruik helpt het mijn huid mooi egaal en vrij van onzuiverheden te houden. Ik vind het een gemakkelijke, snelle en hele fijne toevoeging aan mijn gezichtsverzorgingsroutine. Het Lavera 3 in 1 Wash Scrub Mask is verkrijgbaar in bij Solobiomooi.

--

Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.