• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry

Ik ben het afgelopen jaar veel kieskeuriger geworden op het gebied van gezichtsverzorging. Voorheen probeerde ik eigenlijk alles uit wat voorbij kwam en wat interessant leek voor Beautyspots. Maar nu kijk ik eerst naar wat het doet of niet doet voor mijn huid. Aan de hand daarvan ga ik het testen of niet. Kijk je mee naar de Lavera Rich Day Cream en de regenerating night cream? 

Lavera Rich Day Cream & Night Cream


Enerzijds komt dit doordat ik vorig jaar een schoonheidsspecialiste heb gevonden, waarvan ik veel heb bijgeleerd op het gebied van huidverzorging. Anderzijds omdat ik de afgelopen jaren gemerkt heb dat sommige producten niet pasten bij mijn huid en dat het er soms slecht op reageerde. Dit vergt natuurlijk wat extra werk. Maar omdat mijn huid er wel bij vaart, heb ik dat er heel graag voor over. Toen mij een tijdje geleden gevraagd werd om de Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry voor Beautyspots te testen en te reviewen, hoefde ik eigenlijk nauwelijks na te denken. Deze producten passen prima bij mijn huid. In dit artikel vertel ik je mijn ervaring!

Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry


De Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry werden nog niet zo lang geleden aan het assortiment van Lavera toegevoegd. Deze crèmes zijn geschikt voor de rijpere huid en met mijn 40+ leeftijd behoor ik inmiddels tot die doelgroep. Lavera maakt al meer dan 25 jaar natuurlijke cosmetica, met veel succes. De Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry bevatten alleen maar gecertificeerde natuurlijke ingrediënten met onder andere biologische oliën en natuurlijke planten extracten. Natuurlijk bevatten de producten geen parabenen , synthetische stoffen, minerale oliën en siliconen. Lavera is tegen dierproeven.

 

Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry: ingrediënten


De ingrediëntenlijst van zowel de Lavera Rich Day Cream als de Regenerating Night Cream Cranberry is indrukwekkend, zoals ik eigenlijk wel verwacht had. Ze zijn rijk aan verzorgende boters en oliën, vitamines en veel werkzame plantenextracten. Deze crèmes smeer ik met een gerust hart op mijn huid. Omdat de ingrediëntenlijsten te lang zijn om op ieder ingrediënt afzonderlijk in te gaan, licht ik er de belangrijkste uit. Cranberry extract bevat veel anti-oxidanten en helpt huidveroudering tegen te gaan. Argan-olie verzorgt de huid intens en maakt bovendien de huid zachter en gladder. Phyto Collageen werkt ondersteunend bij het regeneratie-proces van de huid.

 

 

Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry: beloftes


De Rich Day Cream belooft de huid intensief te verzorgen, rimpels te verminderen en het ontstaan van pigmentvlekjes tegen te gaan. De Regenerating Night Cream belooft als de huid te voeden, te revitaliseren, te regenereren en helpt om de textuur van de huid zachter en gladder te maken.

 

Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry: textuur, geur en werking


De Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry zijn qua textuur ongeveer gelijk. Beiden hebben een lichte textuur die heel goed en fijn uitsmeert en hierna geen plakkerig gevoel achterlaat op mijn gezicht. De Night Cream zou van mij best een beetje voller qua textuur mogen zijn. Maar het is ook wel fijn dat na het aanbrengen van mijn nachtcrème, ik meteen in bed kan stappen. En dat zonder dat mijn gezicht aan mijn kussen plakt. De Rich Day Cream is een uitstekende basis onder mijn make-up.

 

De geur van beide gezichtscrèmes kan ik het beste omschrijven als ‘warm fruitig’. Tijdens het aanbrengen is de geur best aanwezig, maar hij verdwijnt daarna vrij snel. Ik vind de geur erg aangenaam, het werkt zelfs een beetje ontspannend.

Conclusie


Over de werking van beide crèmes ben ik erg tevreden. Zoals ik al vertelde, is mijn huid de laatste tijd in een goede conditie. Heel duidelijke verschillen op het gebied van bijvoorbeeld rimpeltjes en gladheid van mijn huid constateer ik dus niet. Wel merk ik de intens verzorgende en voedende werking van de crèmes. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan en ziet er vitaal en gezond uit. Ik vind het een prachtige, fijne combinatie!

De Lavera Rich Day Cream en Regenerating Night Cream Cranberry behoren beiden tot het uitgebreide Lavera assortiment bij SoloBioMooi. Fijn om te zien dat goede, natuurlijke cosmetica niet altijd veel hoeft te kosten!

 

--

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl.