• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera refreshing body wash

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Lavera refreshing body wash

Ik kende Lavera al langer, maar ik had er nooit wat van geprobeerd. Nu kon ik dan eindelijk de Lavera refreshing body wash in de geur Lime en Verbena proberen en daar was ik blij mee, ik was namelijk al erg benieuwd. Ik heb dit product een tijd gebruikt onder de douche en het is tijd voor mijn mening!

Ik kende Lavera al langer, maar ik had er nooit wat van geprobeerd. Nu kon ik dan eindelijk de Lavera refreshing body wash in de geur Lime en Verbena proberen en daar was ik blij mee, ik was namelijk al erg benieuwd. Ik heb dit product een tijd gebruikt onder de douche en het is tijd voor mijn mening!

 

Het merk


Lavera is 100% natuurlijk en gebruikt veel biologische ingrediënten. Ze vinden dat je goed voor jezelf moet zorgen, maar met aandacht voor het milieu. Lavera houdt rekening met gevoelige huidjes, door op de ingrediënten te letten. De Lavera producten bevatten geen parabenen en minerale oliën. Nog wat voorbeelden van vervelende ingrediënten zijn siliconen en paraffine. Ook dat vind je niet terug bij Lavera.

Lavera body wash

Lavera refreshing body wash


Het uiterlijk van de Lavera refreshing body wash is goed gekeurd. Het ziet er best simpel uit, maar zo is het gebruik ook gewoon erg fijn. Dat de verpakking groen is, vind ik erg goed passen bij de frisse geur! De body wash bevat 200 ml aan product, daar doe je wel even mee. Het product is mild en geschikt voor de normale, maar ook de gevoelige huid. Dankzij de body wash voel je je fris en opgewekt!

De structuur van de body wash is gelly. Het voelt zacht aan en is zonder enige moeite te verdelen over je huid. Het viel me op dat het product nauwelijks schuimt, dat is fijn voor de gevoelige huid!

Lavera body wash

Mijn oordeel


Wat mij betreft is de Lavera refreshing body wash een topper. De geur en de werking zijn verfrissend, dat is echt heerlijk! Het is een heerlijk product voor 's ochtends of bijvoorbeeld 's zomers. Opvallend is dat mijn huid na het afspoelen lekker zacht aanvoelt. Dit heb ik eigenlijk nooit eerder gehad bij een dergelijke body wash. Je vindt deze body wash bij SoloBioMooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op The Green Guide over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.