• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera natuurlijke CC cream

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Lavera natuurlijke CC cream

CC creams zijn inmiddels niet meer wég te denken in beautyland. Lavera introduceerde er onlangs dan natuurlijk ook één, ik laat hem aan je zien! Er op een snelle manier mooi én verzorgd uitzien, met een product dat ook nog eens goed is voor je huid, dat is natuurlijk het hele idee achter een cc-cream. Maar wat zit er nu eigenlijk allemaal in de Lavera natuurlijke CC cream? Camu camu bessen!

Ingrediënten


Wat? Ja, deze camu camu besjes, die te vinden zijn in het Zuid-Amerikaanse Amazone gebied (al het goede komt van ver, zeggen ze toch) maken je niet alleen maar mooi. Ze schijnen namelijk ook een positieve invloed te hebben op je humeur! Wetenschappers ontdekten namelijk dat camu camu bessen als een natuurlijke anti-depressiva kunnen werken en dat is natuurlijk wel heel bijzonder.

Nu werkt het over algemeen bij vrouwen natuurlijk zo dat er goed uitzien vaak ook samenhangt met je goed voelen. Wanneer ik namelijk in mijn oudste pyjama, met ongewassen piekhaar en zonder make-up op de bank hang, ga ik me niet opeens stukken beter voelen als ik op zo’n dag toevallig langs een spiegel loop.

Naast deze superbesjes heeft Lavera ook natuurlijke pigmenten aan de CC-cream toegevoegd, waardoor je direct een mooie, gezonde glow krijgt. Het is absoluut geen zelfbruiner, dus maak je daarover geen zorgen. De crème past zich erg goed aan je eigen huidskleur aan en dat is prettig.

Op deze manier ziet niemand namelijk dat je iets extra’s draagt, maar je kan er toch heel mooi mee voor de dag komen. Zelfs wanneer je net zoals ik een heel lichte huid hebt, matcht de tint erg mooi. Bij een (zeer) droge huid zal de textuur wellicht iets te stroef voor je zijn. Eigenlijk is het natuurlijk niet de bedoeling van een CC-cream om deze te mengen met een ‘gewone’ dagcrème, maar op deze manier brengt hij dan nét even wat prettiger aan.

Lavera natuurlijke CC cream


Voordeel van een CC-cream is natuurlijk dat je look mooi natuurlijk blijft. Bovendien is hij perfect voor dagen dat je geen zin of tijd hebt voor een uitgebreide make-up sessie. Je kan wat experimenteren met de dekking; deze wordt namelijk intenser zodra je een tweede laagje aanbrengt; op deze manier verdoezelt hij ook wat beter de eventuele roodheid in je gezicht. Lavera natuurlijke CC cream bevat verder nog een SPF-6, die beschermt tegen vrije radicalen. Op deze manier draagt hij bij aan het behoud van een gezonde huid, wat wil een meisje nog meer?

Lavera


Wanneer je nog niet zo heel bekend bent met het merk Lavera, is het goed om te weten dat er niets dan goeds in hun verpakkingen gaat! Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen en geurstoffen. Het is dan ook niet voor niets dat de producten gecertificeerd zijn met het NaTrue label. Dit is het strengste keurmerk voor natuur cosmetica en de ‘Na’ staat uiteraard voor nature, maar dat komt vast niet als een verassing. Na-true wil de kwaliteit van natuurproducten waarborgen door de hoogst mogelijke eisen te stellen aan de ingrediënten en uiteraard de herkomst ervan. Kort samengevat: een Na-true gecertificeerd product is natuurlijk, biologisch, diervriendelijk én verantwoord!

De CC cream van Lavera is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

---

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto's op haar blog: www.bychristiana.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies