• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera mineral sun glow powder

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Lavera mineral sun glow powder

Inmiddels heb ik een aantal producten geprobeerd van Lavera en als blogger blijf je graag producten testen. Ik mocht een make-up product van Lavera uitkiezen en dat was nog best moeilijk. Lavera heeft een uitgebreid make-up schap, dus het duurde even voor ik wat koos. Ik ging uiteindelijk voor de Lavera mineral sun glow powder, omdat ik gek ben op bronzers!

Inmiddels heb ik een aantal producten geprobeerd van Lavera en als blogger blijf je graag producten testen. Ik mocht een make-up product van Lavera uitkiezen en dat was nog best moeilijk. Lavera heeft een uitgebreid make-up schap, dus het duurde even voor ik wat koos. Ik ging uiteindelijk voor de Lavera mineral sun glow powder, omdat ik gek ben op bronzers!

Het merk

Lavera’s producten zijn natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Lavera let op de ingrediënten, want je gezondheid is belangrijk. Ingrediënten kunnen terecht komen in je bloedbaan en je wilt liever geen rotzooi in je lichaam hebben, toch Het is dan natuurlijk fijn om een verantwoorde bronzer te hebben. Lavera let op de ingrediënten, voor de gevoelige huidjes onder ons. De ingrediënten vind je terug op Solobiomooi.nl.

Lavera mineral sun glow powder


Ik vind de Lavera mineral sun glow powder prima qua verpakking. Ik vind de duo kleuren die in de bronzer zijn verwerkt erg mooi. Op de achterkant staat niet veel, maar wel de naam: Golden Sahara.

Om de bronzer te kunnen beoordelen, heb ik onder andere swatches gemaakt. Eerst zie je de lichte tint, daarnaast de donkere. Daarnaast heb ik de kleuren gemengd. De pigmentatie is goed, je hoeft niet veel moeite te doen om het product op je huid te krijgen.

Mijn oordeel


Ik heb ook een full face look met de Lavera mineral sun glow bronzer gemaakt. Je kunt hier zien dat de bronzer subtiel te gebruiken is, hij is erg natuurlijk. Maar als je van een opvallende bronzer houdt, dan kun je hem ook prima opbouwen.

Ik ben zeer tevreden over de Lavera mineral sun glow powder, dit is een blijver. Hij is geschikt voor de lichte huid en kan subtiel of heftig aangebracht worden! Je vindt deze bronzer op SoloBioMooi.nl

---

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op The Green Guideover dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies