• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera lipbalsem bij Solobiomooi

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review Lavera lipbalsem bij Solobiomooi

Soms verkeer ik in een stand van volkomen krankzinnigheid en in die toestand geef ik dan zomaar twintig euro uit aan een lipbalsem. Ja. Een lippenbalsem... Even voor jouw beeldvorming: de lipbalsem waar we het hier in deze review over gaan hebben kost drie euro. Nog niet eens! Kijk je mee naar de Lavera lipbalsem?

Lavera natuurlijke lip balm zonder parafine

Lavera lipbalsem

Voor die twintig euro kun je dus wel mooi bijna zeven van deze Lavera lipbalms aanschaffen. Misschien lijkt dat veel, maar het is in feite gewoon noodzakelijk: want één in je tas, één in die andere tas, één in de auto, één op je nachtkastje. En natuurlijk één in de buurt van je bank (want handig voor ’s avonds), één op je werkplek en dan heb je er nog gewoon één over. Voor als je er één kwijt bent op één van die andere zes plekken. Ik bedoel maar...

En deze lipbalm is dus niet alleen maar uitermate betaalbaar, maar verder in alle opzichten eigenlijk ook hartstikke perfect. Goed. De schoonheidsprijs, die wint ‘ie niet. Want eigenlijk is de verpakking gewoon ronduit saai. Maar verder!

Werking

Het grootste pluspunt is toch wel dat de Lavera lipbalm de lippen daadwerkelijk zacht en gehydrateerd houdt. Je hebt soms lipverzorging en die doe je op en dan denk je na een half uur: ‘had ik nu eigenlijk net wel wat op gedaan?’. Want dan is dat hele comfortabele en zachte gevoel dus al weer verdwenen.

De geur is een beetje plantaardig (niet uitgesproken) en eigenlijk ruik en proef je hem na het opbrengen al niet meer. De lipbalm voelt zacht aan en vormt een onzichtbaar, maar wel voelbaar, laagje op de lippen. Hij geeft geen glansje.

Lavera natuurlijke lip balm

Ingrediënten


De INCI-lijst: castorolie, candelila was, bijenwas, carnabauxwas, sojaboonolie, jojoba-olie, zoete amandelolie, hippophae, olijfolie, arnica olie, calendula, vitamine E en zonebloemolie.

De producten van Lavera worden niet getest op dieren en bevatten geen chemicaliën, siliconen en op aardolie gebaseerde olie. Verder bevatten de producten ook geen aluminiumzouten, micro plastic deeltjes en parabenen.

Lavera lipbalm zonder parafine

Conclusie

Ben je op zoek naar een echt goede lippenbalsem? Maar heb jij wel gezond verstand (in tegenstelling tot mij dus) en wil je daar niet meer dan een paar euro aan uitgeven? Dan is dit een uitermate goede keus! Oh ja, goed om te weten: hij is ook nog verkrijgbaar met een SPF10. Handig voor als je zoef zoef van de wintersportberg af gaat!

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto’s op haar blog: www.bychristiana.nl.