• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera Hand Cream met Cranberry en Argan Olie

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review Lavera Hand Cream met Cranberry en Argan Olie

Gelukkig zijn ze met het blote oog nog niet echt waarneembaar. Maar als ik swatches op mijn hand op de foto zet, zie ik ze echt wel. Pigment vlekjes, met een naar woord ook wel ouderdomsvlekjes genoemd. Bepaalde verschijnselen zoals deze horen er bij als je ouder wordt. En ik ben de laatste om fratsen uit te halen om dat uit te stellen of tegen te gaan. Maar als je het op een vrij natuurlijke, manier een beetje kunt vertragen is dat toch mooi meegenomen? Daarom laat ik je in dit artikel de Lavera Regenerating Hand Cream zien!

Lavera regenerating handcream

Lavera Regenerating Hand Cream met Cranberry en Argan Olie


Lavera is een prachtig natuurlijk cosmeticamerk, op Beautyspots zijn er meerdere reviews over dit merk te lezen. De Lavera Regenerating Hand Cream vormt daar geen uitzondering in. De crème bevat onder andere biologische Cranberry extract en organische Arganolie, deze zorgen er samen met de andere ingrediënten voor dat droge, ruwe handen verzacht en verzorgd worden. De handcrème beschermt daarnaast tegen vroegtijdige huidveroudering en bevordert de celregeneratie van de huid.

Lavera regenerating handcream

Onze handen hebben het zwaar te verduren, ik denk het zwaarst van de totale huidoppervlakte. De hele dag worden ze blootgesteld aan uitdrogende factoren als water, kou, warmteen zon. Eigenlijk is het best gek dat we juist onze handen vaak vergeten in onze uitgebreide lichaamsverzorgingsroutine. Tijd om daar verandering in te brengen!

Lavera regenerating handcream

Ingrediënten


Naast het Cranberry-extract en Arganolie die ik eerder al noemde, bevat Lavera Regenerating Hand Cream nog veel meer goeds voor de huid. Verzorgende oliën en boters als Sheabutter, Olijf olie, Zoete Amandel olie en Jojoba olie zorgen samen met vitamine E voor een gezonde en mooie huid, en voorkomen (te) vroege veroudering van de huid.

Lavera regenerating handcream

Textuur, geur en werking


Over de werking zal ik zo uiteraard meer vertellen, maar even los daarvan: Lavera Regenerating Hand Cream is een handcrème die in de categorie Heerlijk en Hemels valt. Met een romige en vrij stevige textuur smeert de crème toch ontzettend goed uit en laat een fijn, verzorgend laagje achter op mijn huid, wat verre van vervelend aanvoelt. Al na een paar dagen is de conditie van mijn handen sterk verbeterd: ze voelen glad en zacht aan en zien er daarnaast mooier uit. Een heerlijke, warm-fruitige geur maakt het voor mij helemaal af.

Lavera Regenerating Handcream

Lavera Regenerating handcream

Ook merk ik duidelijk verschil qua pigmentvlekjes. Om je dit verschil te laten zien, heb ik er even een foto van enige tijd geleden bij gezocht.  Hoewel de lichtinval op beide foto’s wat verschilt, zie je wel duidelijk het verschil in vlekjes. Lavera Regenerating Hand Cream werkt echt ontzettend goed!

Lavera Regenerating Hand Cream is natuurlijk verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Met deze handcrème kom ik de winter wel door!


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies