• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Lavera beautiful mineral oogschaduw

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Lavera beautiful mineral oogschaduw

Inmiddels heb ik al een aantal producten van Lavera geprobeerd en ik heb al heel wat over het merk geleerd tijdens de Solobiomooi bloggersborrel. Van verzorging tot make-up: Lavera heeft het allemaal. Tot nu toe heb ik vooral gezichtsmake-up producten geprobeerd. Vandaag review ik een oogproduct, namelijk de Lavera beautiful mineral oogschaduw.

 

Natuurlijke oogschaduw


Tot nu toe had ik nog maar weinig natuurlijke oogschaduw getest. In principe vind ik natuurlijke make-up leuk, maar ik heb wat eisen. Zo vind ik het belangrijk dat een oogschaduw goed gepigmenteerd is. Helaas had ik daar tot nu toe nog geen goede ervaringen mee! Deze oogschaduw van Lavera is natuurlijk, biologisch en vegan. De tint die ik vandaag aan je laat zien, is #8: een draagbare kleur.

Lavera mineral oogschaduw

Lavera beautiful mineral oogschaduw


Op het doosje staat ‘matt n cream’, dat trok meteen mijn aandacht. Het is geen creamy oogschaduw, maar hij is wel zacht van structuur. Naast dat hij zacht is, is het ook een matte kleur zoals de term al zegt. Ik denk dat ik de substantie het beste kan omschrijven met ‘smooth’. De oogschaduw is niet goed gepigmenteerd, dat is erg jammer! Maar dat heeft een voordeel: de kleur is geschikt voor een nude look.

Lavera mineral oogschaduw

Mijn mening


Zoals je op de foto’s kunt zien, ligt de kleur dicht bij mijn huidskleur. Dat is ook wel een reden waarom de kleur dan niet zoveel opvalt. Ik heb ook een look gemaakt met de oogschaduw, deze is héél draagbaar. Ik bracht de kleur aan op mijn ooglid, meer kon ik het niet opbouwen. Hij blend wel fijn, dus het is wel een geschikte crease kleur. Check voor meer informatie de website van Solobiomooi.Lavera mineral oogschaduw

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies