• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare intense lightening mist

  • Geplaatst op
  • Door Christiana van ByChristiana.nl
Review La Fare intense lightening mist

Inmiddels zijn er al een aantal reviews over het mooie Franse merk La Fare 1789 online verschenen. Deze reviews variëren van body producten tot gezichtsproducten en vandaag is het weer tijd voor een gezichtsproduct. Mocht je benieuwd zijn naar de La Fare intense lightening mist, kijk dan even verder!

La Fare 1789 lightening mist

La Fare intense lightening mist


Met een product als dit kun je uitstekend multitasken. La Fare 1789 geeft zelf aan dat je de Lightening mist in de ochtend na het reinigen kunt gebruiken om de huid goed voor te bereiden op de verzorging. Maar je kunt de mist ook in de ochtend gebruiken om overtollig talg te verwijderen. In feite is het dus een toner, maar ik kan je ook vertellen dat hij heerlijk werkt als verfrissende spray. Voor tussendoor en op elk moment wanneer je er maar behoefte aan hebt. Op warme dagen, na het sporten, of op momenten dat je huid wel een hydraterende boost kan gebruiken!

Ervaring La Fare 1789

De verpakking


De look van La Fare 1789 vind ik buitengewoon luxueus. Het gaat om een pompflacon die door de bruine kleur wel iets apotheek-achtig heeft. Hierdoor zien producten er wat mij betreft altijd al snel reuze interessant uit.

De textuur en de geur


De geur is identiek aan die van de andere producten van La Fare. Heel aangenaam, fris, puur en aards. De spray komt uit de verpakking als een verneveling, maar wel een beetje ‘hard’. Je kunt de mist op twee manieren gebruiken, namelijk door hem rechtstreeks op je huid te sprayen of met een wattenschijfje. Ik geef de voorkeur aan de laatste manier, omdat ik hem dus vooral als toner na het reinigen gebruik. Maar het kan dus ook rechtstreeks op je huid verneveld worden.

La Fare Intense lightening mist

De samenstelling


Op de verpakkingen van La Fare staan altijd de vier belangrijkste ingrediënten vermeld. In dit geval gaat het om palmarosa, aloë vera, groene thee en komkommer. Palmarosa heeft een anti-bacteriële, maar ook een verzachtende en hydraterende werking. Aloë vera werkt verfrissend en eveneens hydraterend en kalmerend. Groene thee is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen en komkommer werkt kalmerend.

Review La Fare intense lightening mist

Conclusie


Het is een product dat super aangenaam in gebruik is en geschikt voor alle huidtypes. Ik vind hem wel wat kostbaar, maar aan de andere kant heb je aan een of twee spraytjes echt genoeg. Je kunt er dus eindeloos lang mee vooruit. Ik vind de verpakking verder niet alleen heel gebruiksvriendelijk en praktisch, maar ook erg mooi. Je vindt de lightening mist natuurlijk bij Solobiomooi!

--

Christiana is werkzaam in de cosmeticabranche, is (natuurlijk) gek op make-up en cosmetica en deelt haar ervaringen, meningen en prachtige foto’s op haar blog: www.bychristiana.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies