• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare 1789 sublime hands cream

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review La Fare 1789 sublime hands cream

De winter is nu écht begonnen in Nederland en dat is te merken aan de temperatuur. We hebben nu al meerdere keren sneeuw gezien, ook al was het niet overal even veel. Mijn huid voelt droger aan, dus ik smeer in de winter elke dag met handcrème.

De winter is nu écht begonnen in Nederland en dat is te merken aan de temperatuur. We hebben nu al meerdere keren sneeuw gezien, ook al was het niet overal even veel. Mijn huid voelt droger aan, dus ik smeer in de winter elke dag met handcrème. Ik review in dit artikel de La Fare 1789 sublime hands cream!

La Fare 1789 sublime hands cream

La Fare 1789 sublime hands cream


Op het karton staat alle informatie van het product netjes vermeld. Denk aan de beschrijving, de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst. Hierop staat vermeld dat het product voor maar liefst 99 % natuurlijk is en dat zo’n 30 % van de ingrediënten biologisch is. De La Fare 1789 sublime hands cream bestaat onder andere uit shea butter, aloë vera, amandel en olijf.

Alle producten van La Fare 1789 worden gemaakt in Frankrijk, door dezelfde familie als van het merk L’occitane. De verpakkingen zien er ontzettend leuk uit, hoe schattig is dit potje!? Dat is leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

La Fare 1789 sublime hands cream

Werking


Op de foto’s kun je zien hoe de substantie van de handcrème er uit ziet. De substantie is crème wit van kleur, maar niet super dik. Hij is daardoor gemakkelijk te verdelen en ook erg snel ingetrokken. Ideaal voor mensen die niet willen wachten tot hun handcrème is ingetrokken!

Review La Fare 1789 hand cream

Conclusie


Dus: niet alleen de verpakking is leuk, het product zelf is ook erg fijn! Ik vind het prettig dat de handcrème snel intrekt, maar hij verzorgt mijn huid ook erg goed. Dankzij de crème heb ik gedurende de winter geen koude en ruwe handen. Ik vind het super dat de producten dierproefvrij en vegan zijn! Ideaal om cadeau te doen of natuurlijk om te krijgen. ;) De handcrème is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies