• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare 1789 night cream

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review La Fare 1789 night cream

Tot voor kort had ik nog niet veel ervaring met het merk La Fare 1789, maar daar is verandering in gekomen! Ik heb nu al een aantal producten van La Fare 1789 mogen proberen en ik vind het een leuk merk. En dan bedoel ik niet alleen de super leuke verpakkingen, maar ook de fijne inhoud. Vandaag review ik de La Fare 1789 night cream. Lees je mee?

La Fare intense night cream

La Fare 1789 night cream


La Fare 1789 is een merk dat uit het mooie Frankrijk komt. Je kent vast wel het merk L’occitane? Dit merk is daar een zusje van! De producten worden namelijk in dezelfde streek en door dezelfde familie gemaakt. De producten van La Fare 1789 zijn grotendeels natuurlijk en deels biologisch. De La Fare 1789 night cream bestaat bijvoorbeeld voor 99.3% uit natuurlijke ingrediënten. Ruim 32 % van de ingrediënten komen voort uit biologische landbouw.

La Fare intense night cream

Werking


Zoals ik al zei, vind ik ook het uiterlijk van dit product weer schattig. Het enige nadeel van dit leuke potje is dat het niet zo hygiënisch is. En wanneer het potje opraakt, heb je denk ik echt een spateltje nodig! Op de foto hieronder kun je zien hoe de substantie van de nachtcrème is.

La Fare intense night cream

De La Fare 1789 intense night cream is een beetje crèmekleurig/wit. Het is een crème die goed te verdelen is en ook snel intrekt in de huid. En dat is natuurlijk handig wanneer je daarna meteen make-up aan wilt brengen. Maar, ik merk dat het voor mijn huid niet voldoende is. En dat vind ik jammer, want het is echt een leuk en fijn product! Toch heeft mijn droge huid echt meer hydratatie nodig.

Conclusie


Eigenlijk blijkt uit mijn review hierboven al wel wat ik van deze crème vind. Ik vind het in principe een leuk en fijn product, maar mijn huid vindt het wat minder. Mijn droge huid heeft namelijk wat meer voeding nodig dan dat de La Fare 1789 intense night cream geeft. Als jij een ander huidtype hebt, zou de crème voor jou wellicht wel kunnen werken! Je vindt de intense night cream in de webshop van Solobiomooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies