• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare 1789 Foot Cream Succulent

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
Review La Fare 1789 Foot Cream Succulent

Ieder jaar zo rond maart is het weer hetzelfde verhaal. Als mijn voeten na een donkere winter voor het eerst het daglicht zien, neem ik het me iedere keer weer voor. Nu ga ik écht de hele herfst en winter mijn voeten verzorgen! Zodat ze straks als het weer voorjaar is, zonder problemen het zonlicht kunnen aanschouwen. Maar zodra mijn voeten ergens in oktober weer in mijn sokken verdwijnen, verdwijnt ook de trouwe voetverzorging weer naar de achtergrond. Dit jaar heb ik echter een heel fijn hulpje gevonden, waarmee ik de uitdaging wederom aandurf. Namelijk de La Fare 1789 Succulent Foot Cream.

La Fare 1789 Succulent Foot Cream

La Fare 1789 Succulent Foot Cream


Ik heb drie eisen waar een voetcrème aan moet voldoen om succesvol te zijn. Allereerst, maar dat lijkt me logisch: hij moet werken. Niet dat ik verwacht dat een voetcrème het eelt laat verdwijnen, daar heb je nu eenmaal ingrediënten voor nodig die ik niet dagelijks wil gebruiken. Maar als ik regelmatig een voetcrème gebruik, verwacht ik wel dat de vorming van eelt minder wordt. Een tweede eis is de textuur. Ik wil niet na het aanbrengen van de crème meteen weer uit mijn sokken glibberen. En ik wil dat een voetcrème lekker ruikt, ook al zijn mijn voeten 1,70 meter van mijn neus verwijderd. Verzorgingsproducten die stinken, daar houd ik nu eenmaal niet van.

La Fare 1789 Succulent Foot Cream

Ingrediënten


Qua ingrediënten ziet La Fare 1789 Succulent Foot Cream er heel mooi uit. Rozemarijn-extract heeft een ontspannende, maar vooral reinigende werking op de huid. Niaouli essentiële olie is werkzaam tegen schimmels en bacteriën. Aloë Vera zorgt dat de huid hersteld wordt en Zonnebloem-extract verzacht de huid.

Het complete ingrediëntenoverzicht:

AQUA – BARBADENSIS aloëblad JUICE ** – CETEARYL ALCOHOL – GLYCERIN – HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL ** – Butyrospermum Parkii BOTER ** – CETEARYL natriumsulfaat – SPIRAEA ulmaria FLOWER – EXTRACT ** – ** ALCOHOL – SALICYLZUUR – BENZYLALCOHOL – Olea europaea (olijfolie) extract ** – CEDRUS ATLANTICA tar ** – ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZEMARIJN) LEAF OIL ** – XANTHAANGOM – squalaan – undecylenoyl GLYCINE – NATRIUMHYDROXIDE – dehydroazijnzuur – Camellia sinensis extract * * – capryloylglycine – Melaleuca viridiflora LEAF OIL ** – tocoferol – scharlei (Clary) OIL ** – ** Edelweiss Extract – LIMONENE – GERANIOL ** ingrediënten uit de biologische landbouw

98,2% van de ingrediënten is natuurlijk en 31,6% is afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw.

La Fare 1789 Succulent Foot Cream

Geur, textuur en werking


Wat meteen opvalt als ik het prachtige potje open maak, is de aangename, frisse geur. Natuurlijk ruiken de meeste voetcrèmes fris, maar de geur van La Fare 1789 Succulent Foot Cream is heel fris en puur. Ik ruik vooral Rozemarijn, een geur die ik erg kan waarderen in verzorgingsproducten.

La Fare 1789 Succulent Foot Cream

De textuur van de La Fare 1789 Succulent Foot Cream is licht maar ook romig. Hij voelt tegelijk verfrissend en verzorgend aan bij het aanbrengen. De crème is daardoor niet alleen fijn als dagelijkse verzorging van mijn voeten. Ook na bijvoorbeeld een dagje shoppen knappen mijn voeten erg op van een massage met deze voetcrème. De crème masseert ondanks de romige textuur goed in de huid en trekt vlot in: geen geglibber!

La Fare 1789 Succulent Foot Cream

Conclusie


Zoals ik al zei: een voetcreme hoeft van mij niet direct het eelt te verminderen. Maar ik verwacht wel dat het bij regelmatig gebruik de vorming van eelt vermindert. En ja: dat doet de La Fare 1789 Succulent Foot Cream prima! Mijn voeten voelen gladder, zachter en ze zien er gewoon verzorgder uit. Het verschil is vooral bij mijn hielen duidelijk te zien en te voelen.

Dus mijn challenge voor de komende wintermaanden: ik ga 3 potten La Fare 1789 Succulent Foot Cream bestellen. Het enige nadeel is het formaat van de pot, die zou van mij best 2 of 3 keer zo groot mogen zijn. En ik ga dus iedere dag heel braaf mijn voeten insmeren van september tot en met maart. Als mijn voeten dan volgend voorjaar onverwachts tevoorschijn komen, hoeven ze zich niet meer te schamen! Doe je met me mee met deze challenge?

La Fare 1789 Succulent Foot Cream is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi.


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies