• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare 1789 crème pieds

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review La Fare 1789 crème pieds

Even terug maakte ik voor het eerst kennis met La Fare 1789. Dit merk kende ik nog niet, maar het leek ergens op. En dat is niet zo gek, want het is een zusje van L’Occitane. Het ziet er ook een beetje hetzelfde uit! Ik mocht een aantal producten van La Fare 1789 gaan proberen en ik begon met de La Fare 1789 crème pieds. Vandaag review ik hem hier!

La Fare 1789 crème pieds

Mocht je geen Frans spreken: crème pieds staat voor voetcrème. Deze crème in een geweldig potje is dus geschikt om je voetjes mee te verzorgen. Zoals ik net al vertelde is dit merk een zusje van L’Occitane. La Fare 1789 werd opgericht door een zoon van de oprichters van L’Occitane! Het potje is erg chique gemaakt, namelijk van glas. Maar daardoor moet je er natuurlijk wel voorzichtig mee zijn. En zoals ik wel vaker zeg, is een potje niet zo hygiënisch. Tevens is de verpakking niet zo handig wanneer het potje bijna op is! La Fare 1789 crème pieds

Ingrediënten

Wat betreft de ingrediënten geldt dat 98% van deze crème bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Van de inhoud is weer 32 % van organic farming afkomstig. Als je benieuwd bent naar de ingrediëntenlijst van dit product, dan kun je deze terug vinden op de website van Solobiomooi. La Fare 1789 crème pieds

Gebruik

Eigenlijk leek de La Fare 1789 crème pieds me een rijke crème, maar toen ik hem ging proberen bleek dat anders te zijn. Het is helemaal geen dikke crème, daardoor smeert hij goed en kun je hem dus goed verdelen. Ik vind het dus niet erg dat het niet zo’n dikke crème is, verzorgen doet hij namelijk goed! La Fare 1789 crème pieds

Conclusie

Op de een of andere manier smeer ik door deze crème mijn voetjes netjes elke avond in. Het is gewoon een hele makkelijke en fijne crème die mijn voeten goed verzorgd. Sinds dat ik zo braaf een voetcrème gebruik, zijn mijn voetjes lekker zacht en eeltvrij. Qua geur ruikt hij overigens naar lavendel, maar het is niet te sterk. Voor het opmaken van het potje kun je een spateltje gebruiken, zodat er geen product verloren gaat. Je vindt de voetencrème bij Solobiomooi!

-- 

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies