• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review La Fare 1789 body milk

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review La Fare 1789 body milk

Hoewel de lente al lang en breed is begonnen, zien we het zonnetje maar weinig. Mijn benen zijn dan ook nog wit, maar ik gebruik wel netjes body lotion. Eigenlijk doe ik dit altijd als ik de douche uit kom, om mijn huid weer in balans te brengen. Van Solobiomooi mocht ik de La Fare 1789 body milk proberen en vandaag is het tijd voor mijn mening over dit luxe, natuurlijke product!

Hoewel de lente al lang en breed is begonnen, zien we het zonnetje maar weinig. Mijn benen zijn dan ook nog wit, maar ik gebruik wel netjes body lotion. Eigenlijk doe ik dit altijd als ik de douche uit kom, om mijn huid weer in balans te brengen. Van Solobiomooi mocht ik de La Fare 1789 body milk proberen en vandaag is het tijd voor mijn mening over dit luxe, natuurlijke product!

La Fare 1789 body milk

La Fare 1789 body milk


Ken je La Fare al? Zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, is het een Frans merk. Ze hebben geen mega assortiment, maar wel hele mooie en fijne producten. Het merk is een dochter van L’Occitane, dit is wat meer bekend in Nederland. Helaas test dat merk gewoon op dieren en La Fare 1789 gelukkig niet. De producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en biologisch! De verpakkingen stralen luxe uit en zijn alleen al leuk om te bewaren.

Inhoud


Niet alleen de buitenkant, maar ook de inhoud is erg mooi. Dit product is namelijk voor 99,4 % natuurlijk. Op de verpakking worden altijd de vier belangrijkste ingrediënten vermeld. Bij de body milk zijn dat aloë vera, amandel, shea boter en macadamia. Dit zijn allen hele verzorgende ingrediënten die effectief zijn.  Op de foto hieronder zie je de achterkant van de verpakking, waar de ingrediënten netjes op worden weergegeven.

La Fare body milk ingrediënten

Werking


De verpakking is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Er zit namelijk een pompje op, waarmee je goed kunt doseren. Knoeien is hierbij dus ook niet snel het geval. En dat is wel fijn als je je hele lichaam in wilt smeren, maar je handen ondertussen al vies zijn. De body milk is écht wit en behoorlijk ‘romig’. Het is een vrij dikke substantie en dat komt door de verzorgende ingrediënten.

La Fare body milk review

Conclusie


Na de La Fare 1789 body milk een tijdje gebruikt te hebben, kan ik zeggen dat ik het een fijn product vind. De ingrediënten zijn van zeer goede kwaliteit en dat merk je. Dit product verzorgt je huid erg goed. Wel moet ik zeggen dat je bij het smeren begint met een vrij witte waas. Je moet jezelf daardoor wel een fijne massage geven! Maar dan is de witte waas ook zo ingetrokken. Ik vind het in ieder geval een mooi en fijn product. Je vindt deze body milk van La Fare 1789 bij Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies