• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Joik bronze & shimmer body oil

  • Geplaatst op
  • Door Xandra Dubbeldam
Review Joik bronze & shimmer body oil

Is jouw huid aan het begin van de lente ook nog zo bleek? Benieuwd naar mijn ervaring met deze bronze shimmer body olie van JOIK?

JOIK bronze shimmer 100% natuurlijke body olie

Is jouw huid aan het begin van de lente ook nog zo bleek? Tenslotte is onze huid in de winter vaak helemaal bedekt. Hoe kun je de eerste lentedagen jouw armen en benen er toch een beetje gebronst uit laten zien? Ik ontdekte de bronze shimmer body olie van het duurzame merk JOIK. Dit merk kende ik al van hun andere beauty producten, zoals de natuurlijke douchegel, handzeep en body soap. Deze bronze shimmer body olie is één van hun nieuwste producten. Ik wilde mijn bleke armen en benen er deze lente graag wat mooier uit laten zien. Echter kies ik liever niet voor een ‘bruin zonder zon’ product. Dit vind ik vaak een onnatuurlijk resultaat geven. Bovendien geeft zo’n product vaak vlekken aan je kleding. 

Joik Organic bronze & shimmer body oil
Alle producten van Joik Organic (huidverzorging)
Alle producten van Joik Home & Spa (beleven en geven)

Glinsterende body olie

Op het eerste gezicht valt het je misschien niet direct op aan het flesje. Maar zodra je het flesje even schudt zie je de glittertjes tevoorschijn komen. Ook zette ik het flesje in de zon waardoor het erg mooi uitzag, zoals je ook kunt zien op de foto. De olie is mooi vloeibaar dus geen vettige substantie zoals vaker wel het geval is bij een body olie. Het geeft mijn huid direct een schitterende glans! Ik zie echt het verschil als ik mijn ene been zonder olie vergelijk met mijn andere been met olie. Deze body olie ga ik zeker vaker gebruiken. Dat kan zeker wel dagelijks omdat het een natuurlijk product is zonder schadelijke chemische toevoegingen. Deze body olie van JOIK heeft voor mij nog een pluspunt: het heeft een heerlijke en toch natuurlijke geur.

Handige spray en trekt snel in

Even schudden en het flesje is klaar voor gebruik. Het flesje heeft een heel handige spray waarmee je de body olie heel gericht kunt aanbrengen. De olie is niet dik en vettig, maar eerder licht en luchtig. Dit maakt het uitsmeren heel prettig. Je kunt ook zelf goed bepalen hoeveel glans en brons je wilt. Spray je een tweede laagje dan krijgt de huid nog iets meer bronze. Na slechts een paar keer sprayen hebben mijn armen en benen al een mooie gloed gekregen!

Joik bronze & shimmer oilie: hydraterend en verzorgend

Tegelijkertijd is dit ook een verzorgende body olie. Dit is te danken aan de toevoeging van biologische wortelextract. Daarnaast zorgt de duindoorn olie dat de huid gehydrateerd wordt. Ook bevat het kokosnootolie. Ik merkte dat mijn huid ook na een paar uren nog steeds goed gehydrateerd was. Ook gebruikte ik deze bronze shimmer body olie voor mijn dochter. Zij heeft een bruine huidskleur die snel droog en dof wordt. Een beetje van de bronze shimmer body olie aanbrengen en ook zij heeft direct een mooie en gladde huid. Wauw!

Geniet van een luxe bronzende body olie

Kortom, met deze bronze shimmer body olie laat ik mijn bleke armen en benen makkelijk verdwijnen. Maar dan wel op een natuurlijke en subtiele manier. Zonder een (chemische) zelfbruiner te gebruiken. Daarnaast trekt deze body olie snel in en het ruikt heel lekker. Deze body olie van JOIK geeft je een beetje luxe waarvan je best mag genieten!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies