• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne lotion Gimme Clear

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
  • Geplaatst in Probleemhuid
Review Indemne lotion Gimme Clear

De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel getest om puistjes te verminderen. Van chemische troep van de drogist tot aan de duurste natuurlijke producten. De grootste oorzaak is bij mij echter toch dat ik er aan zit en ik vermoed ook bepaalde voeding. Toch speelt de juiste verzorging een belangrijke rol en ik mocht nu de Indemne lotion Gimme Clear proberen. Tijd voor een eerlijke review!

Indemne lotion gimme clear

Mijn ervaring met Indemne is tot nu toe erg positief. De producten worden gemaakt met al het goede uit Frankrijk. Ze zijn niet alleen natuurlijk, maar ook biologisch. Uiteraard is het merk dierproefvrij en geen van de producten bevat dierlijke ingrediënten: yay!

Indemne lotion gimme clear

Inhoud

Indemne is een merk dat producten maakt om huidproblemen aan te pakken. Dat merk je wel aan de ingrediënten die ze gebruiken. Het zijn ingrediënten die daadwerkelijk effectief zijn om een huidprobleem aan te pakken. In plaats van water (doet niks voor je huid), bevat deze lotion onder andere kaneel, oregano en wortel.

Indemne ingrediënten

Gebruik

In het begin wist ik niet zo goed hoe ik dit product moest gebruiken, maar het is eigenlijk heel makkelijk. 'S morgens kun je het gebruiken als serum onder je dagverzorging en 's nachts is het voldoende om enkel deze lotion aan te brengen. Dit product werkt ook als je het plaatselijk aanbrengt om puistjes aan te pakken.

Review Indemne

Review Indemne lotion Gimme Clear

Zoals ik hierboven al aangaf, spelen er meer factoren een rol bij een onrustige huid. Gezien ik zelf een droge huid heb, heb ik de lotion alleen plaatselijk aangebracht op puistjes. Natuurlijk zijn ze daarmee niet ineens verdwenen, maar ze herstellen wel extra snel.

Mocht je wel een vette huid hebben, dan denk ik dat dit product daarvoor ook zeker geschikt is. Je vindt de producten van Indemne in de webshop van Solobiomooi.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies