• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemné huidverzorging (bij huidproblemen)

  • Geplaatst op
  • Door Mira van MiraTells.nl
Review Indemné huidverzorging (bij huidproblemen)

Huidproblemen hebben we allemaal wel. Waar de één de hele dag jeuk heeft, kampt de ander met puistjes of rode uitslag. Het Franse merk Indemné heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten om verschillende huidproblemen te bestrijden. Ik probeerde 3 producten van de Indemné huidverzorging, bijpassend bij mijn huid.

Indemné huidverzorging

 

Mijn huid wisselt enorm van “probleem”. Het ene moment heb ik heel veel puistjes, een paar weken later is mijn huid weer egaal. In de periode dat ik weer eens last had van puistjes die extreem jeukten, raadde Pieter mij deze Indemne producten aan. De producten hebben stuk voor stuk bijzondere en natuurlijke ingrediënten.

Gimme Soothing! Cleansing Base

 

Gimme Soothing is een milde lotion die niet schuimt, speciaal om een gevoelige huid te reinigen en te kalmeren. Je kunt het rustig in masseren op je gezicht en afspoelen met lauw water. De lotion bevat onder andere kamille, wat de huid kalmeert. Maar het bevat ook het schimmelwerende palmarose. Ik vind schuim altijd een erg prettig gevoel en moest dan ook even wennen aan het ontbreken daarvan. Echter, de lotion reinigt goed en mijn huid voelt na gebruik prettig aan.

 

Review Indemne gimme soothing

Gimme Clear Lotion!

 

Gimme clear is ontwikkeld om een vette huid te reinigen en te kalmeren. De lotion bevat 7 essentiële oliën die zorgen dat je huid diep gereinigd word, maar niet geïrriteerd raakt. Een te agressieve manier van reinigen kan je talgproductie verstoren en je problemen verergeren. Je masseert de lotion in, maar hoeft 'm niet af te spoelen. Ik heb deze 's ochtends gebruikt na het reinigen en moet ook hier even wennen. Het voelde raar om een vettig product op mijn puistjes te smeren. Na het gebruik voelde mijn huid kalm en de vettigheid verdwijnt snel.

 

Test indemne gimme clear

Gimme Clean! Lotion

 

Gimme clean is gemaakt om zelfs de meest geïrriteerde huid te kalmeren. Dit product bevat onder andere koriander, dat een verzachtende en verlichtende werking heeft. Je kunt dit in masseren totdat het product in is getrokken en hoeft het niet na te spoelen. Deze heb ik 's avonds gebruikt na het reinigen van mijn huid. Ook hier moest ik weer even wennen aan de olieachtige substantie, maar hij bevalt enorm goed! Ik kreeg er een beetje een prikkelend gevoel van, op een fijne manier, en mijn huid zag er rustig uit en voelde zacht aan.

 

Review Indemne gimme clean

Conclusie

 

Ik moest echt wennen aan de producten, omdat ze echt anders zijn dan mijn reguliere producten. De werking was na ongeveer 4 weken echt te zien. Mijn huid is kalm, glad en heeft veel minder onzuiverheden. Dat ik nog steeds niet 100% gewend ben aan de substanties, neem ik maar op de koop toe, want ze verhelpen mijn huidproblemen echt! Je vindt de Indemné huidverzorging producten bij Solobiomooi.

 

---

 

Mira is 23 jaar en woont in Tiel samen met haar vriend Steven en 2 katten; Casper en Josje. Mira studeert sinds september 2014 Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Op www.miratells.nl verschijnt bijna iedere dag een artikel. Meestal gaan ze over beauty, op maandag vaak over food en soms over iets anders. Mira houdt ontzettend van schrijven en fotograferen ... en dat is duidelijk te zien op haar blog.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies