• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne Gimme Soothing!

  • Geplaatst op
  • Door Lonneke van Nail-Passion
Review Indemne Gimme Soothing!

Ik was erg enthousiast dat ik de Indemne Gimme Soothing ontving om te testen. Waarom het mij aansprak, is omdat ik psoriasis heb. En dit is speciaal ontworpen voor mensen met psoriasis, eczeem of een geïrriteerde huid. Ik gebruikte voorheen altijd hormoonzalf en ik kreeg wekelijks lichttherapie. Benieuwd of dit werkt tegen psoriasis en eczeem? Lees gauw verder!

Over Indemne Gimme Soothing!


"Indemne Gimme Soothing Lotion Cleansing 255: Een super zachte, niet schuimende lotion, speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid te reinigen en te kalmeren. Een treatment voor het lichaam, die zelfs de meest geïrriteerde huid hydrateert, kalmeert en tot rust brengt. Waarmee? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingrediënten!"

Review Indemne gimme soothing

Indemne eczeem psoriaris

Ingrediënten:


GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, SWEET ALMOND OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, PISTACIA LENTISCUS LEAF OIL, XANTHAN GUM, PARFUM, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID.

Cade heeft een verzachtende en beschermende werking op de huid.

Kamille heeft een kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Het werkt ook verzachtend, anti-septisch en ontstekingsremmend.

Palmarose werkt schimmelwerend.

♡ Neroli brengt de onrustige huid weer in balans.

Test Indemne gimme soothing

Indemne gimme soothing ingredienten

De geur en substantie


De geur is heel subtiel en niet onaangenaam. Je hebt echt maar een klein beetje nodig. Doordat het een soort olie is, kan je het makkelijk uitsmeren op de huid. Ik gebruik nu ongeveer 3 maanden dit product en ben nog niet eens op de helft, terwijl ik het echt dagelijks gebruik. De flacon waar het in zit, vind ik erg fijn en hygiënisch. Je kunt door het pompje gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren.

Het resultaat


Ik wijf het product alleen in op de plekken waar ik psoriasis heb en laat het heel even intrekken. Daarna spoel ik het af met een beetje lauw water. Je merkt direct dat de psoriasis in mijn geval minder jeukt en wat zachter aan voelt. Nu ik het een langere tijd heb gebruikt, is zelfs 1 psoriasis plek volledig weg en dat lukte niet met de hormoonzalf.

Mijn schoonzusje heeft het ook geprobeerd, zij heeft eczeem. Voornamelijk op de handen heeft ze dit, het schilfert en het jeukt. s 'Avonds voor het slapen smeerde ze haar handen in met Gimme Soothing en liet het de hele nacht intrekken. De volgende ochtend waren haar handen zacht en soepel. Als zij medicijnen gebruikt voor eczeem, dan zijn de schilfers en de jeuk vaak na een uur al terug.

Review indemne gimme soothing

Conclusie


Ik en mijn schoonzusje zijn erg enthousiast over de Indemne Gimme Soothing! Ik kan het echt aanraden als je te maken hebt met psoriasis, eczeem en voor een gevoelige huid. Indemne Gimme Soothing! is te koop voor €16,95 bij SoloBioMooi.

Liefs, Lonneke

----

Mijn naam is Lonneke en ik schrijf op Nail-Passion dagelijks artikelen over o.a. Beauty, Lifestyle & Nail arts. Mijn blog combineer ik met het moederschap van een prachtige dochter van 2 jaar.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies