• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne Gimme Soothing verzorging tegen eczeem

  • Geplaatst op
  • Door Samantha van LilyRose.eu
Review Indemne Gimme Soothing verzorging tegen eczeem

Ik heb af en toe last van eczeem, al zolang ik me kan herinneren. De meeste mensen hebben dit op hun handen, hals of op plekjes waar het warm is. Meestal zijn dit plekjes zoals knie- en elleboogholtes. Mijn eczeem zit in mijn gezicht. Het uit zich in schilferige, rode en bovenal jeukende plekken. Daarom kreeg ik van Solobiomooi de tip om te kiezen voor Indemne Gimme Soothing verzorging.

Eczeem & Indemne Gimme Soothing verzorging


Ik word er niet alleen heel onzeker van, maar het jeukt heel erg en het doet veel pijn. Op de heftigste dagen van mijn eczeem kan ik niet eens gewoon mijn mond open doen om iets te eten. Het liefst zou ik gewoon een paar dagen binnen willen blijven als mijn eczeem opkomt.

Indemne Gimme Soothing verzorging


Ook al heb ik wel een crème van de apotheek tegen de eczeem, die verhelpen mijn symptomen niet. Ik moet twee weken blijven smeren en na een week zie ik pas enige verbetering in mijn huid. Eerst gaat mijn aangedane huid minder schilferen. Na een tijdje trekt de roodheid weg. Ik kwam in contact met SoloBioMooi en zij verkopen natuurlijke cosmetica, waar ik een groot voorstander van ben. Toen ze naar mijn huidtype vroegen, vertelde ik over de eczeem en dat ik ook een redelijk droge huid heb. Ik kreeg het advies om de Indemné: Gimme Soothing verzorging te gebruiken en dat heb ik gedaan.

Indemne gimme soothing verzorging

Indemné Gimme Soothing!


De Indemné Gimme Soothing verzorging bestaat uit twee producten: een reinigende gel en een lotion. Deze producten werken tegen irritatie, cellulitis, psoriasis, eczeem, roodheid, roos en acné. En tot mijn grote enthousiasme zijn de producten ook nog natuurlijk! Toen ik ze bestelde, voelde ik al dat ik eczeem kreeg. Ik heb daarom gewacht tot deze producten binnen waren om ze uit te testen op de plekjes die ik had, in plaats van gelijk medicinale crème te smeren.

Ik heb de producten op vrijdag besteld en dinsdag waren ze binnen. In die paar dagen hadden de plekjes zich al over mijn hele gezicht uitgebreid. Op mijn voorhoofd zaten geen plekjes, maar dat gebied is altijd een beetje droog. Op mijn wangen, kin en mijn neusvleugels zaten schilfers en rode vlekken.

Gebruik


Alles wat mijn gezicht aanraakt als ik eczeem heb brandt op mijn huid, zelfs warm water doet pijn. Ik zag er daarom een klein beetje tegenop op de Indemné cleansing en lotion uit te testen, want ik was ervan overtuigd dat dit pijn zou doen. Ik heb de producten in de badkamer gezet en ben die avond begonnen met aanbrengen. Eerst heb ik de cleanser op mijn gezicht aangebracht en twee minuutjes laten zitten. Ik voelde het wel, maar het deed helemaal geen pijn.

De cleanser ruikt lekker, het is een frisse citrusgeur. Heerlijk fris! De structuur van de cleansing vond ik een beetje gek, vast omdat ik nog geen natuurlijke producten gewend ben. In de fles lijkt het gewoon een vloeibare zeep. Eenmaal uit het pompje lijkt het alsof er hele kleine, net niet gestolde deeltjes in zitten. Hier voel ik niks van als ik het op mijn gezicht smeer, het is alleen te zien als ik het product op mijn hand heb. Ik smeer mijn hele gezicht in, behalve mijn voorhoofd.

Review Indemne lotion

Dan laat ik het nog geen minuut inwerken en spoel ik het met lauw water weer af. Na het reinigen breng ik de lotion aan, die een beetje naar kruiden ruikt. En hij is 100% natuurlijk! Zodra ik klaar ben met aanbrengen, voel ik geen pijn en jeuk meer. Ik kon wel huilen van geluk! Mijn huid lijkt door het reinigen veel rustiger. Het schilfert niet meer zo erg, maar het is nog wel rood.

Conclusie


Deze routine doe ik ’s ochtends voordat ik weg ga en ’s avonds voordat ik naar bed ga. 's Ochtends gebruik ik de lotion onder mijn dagcrème en voordat ik naar bed ga gebruik ik hem onder mijn medicinale crème. Ik ben zo tevreden over dit product, ik had nooit durven dromen dat ik iets kon krijgen tegen de jeuk en pijn.

De Indemne Gimme Soothing verzorging doet wat hij zegt en nog veel meer! De pijn is weg, de jeuk is weg en mijn eczeem verdwijnt veel sneller als ik deze producten gebruik. Na drie dagen zie ik mijn rode vlekken langzaamaan minder worden. Iedereen die last heeft van psoriasis, eczeem of andere jeukende en pijnlijke huidproblemen dit product aanraden. Het is een topper.

De Indemné Gimme Soothing is verkrijgbaar via www.solobiomooi.nl.

Review Indemne cleansing lotion

---

Ik ben Samantha, 22 jaar, studente en woonachtig in Leeuwarden. Ik studeer microbiologie met heel veel plezier, en ik zit nu in het derde jaar. Ik woon samen met mijn Grote Liefde en de katten Kleine Liefde en Haarbal. Mijn hobby's zijn: sporten, fitnessen, lezen, schrijven, en gamen. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen en probeer ik een gezonde lifestyle aan te houden. Ik mag bloggen en testen voor Lilyrose.eu.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies