• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne Gimme Soothing lotion

  • Geplaatst op
  • Door Sarah van SaarEnzo
Review  Indemne Gimme Soothing lotion

Nu het weer kouder aan het worden is, merk ik meteen dat ik constant last heb een droge, jeukende huid. Als ik onder de douche stap, lijkt mijn huid zowat weg te branden zodra het warme water op mijn gezicht komt. Er staat dan ook een behoorlijke voorraad aan smeerseltjes voor de droge huid op mijn kamer. Laatst is daar de Indemne Gimme Soothing lotion aan toegevoegd. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de overgevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren.

Indemne Gimme Soothing lotion


De Indemne lotion komt in een kartonnen doosje met daarop productinformatie. De lotion zelf zit in een glazen pompflacon, dus pas op als je hem in de badkamer zet! Ik heb de versie speciaal voor kinderen, maar er is ook een versie voor volwassenen. Allebei de versies zitten vol met voedende en kalmerende oliën.

Indemne gimme soothing lotion review

Dat ik de kinderversie heb, komt door een foutje van mezelf. Maar de ingrediëntenlijst ziet er goed uit, dus ik heb er helemaal geen problemen mee. De Gimme Soothing! lotion is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende oliën. Zoals neroli om de onrustige huid in balans te brengen, kamille om de geïrriteerde huid te kalmeren, cade om te verzachten en te beschermen en zoete amandelolie om de huid te hydrateren. Het product is niet getest op dieren.

Review Indemne gimme soothing

HET RESULTAAT


De lotion moet elke ochtend en avond op een gereinigde huid worden aangebracht. Zelf gebruik ik de lotion echter niet op mijn gezicht, want daarvoor vind ik dat hij te langzaam intrekt. Ik gebruik hem op droge plekjes op mijn huid en dat werkt heel goed! Door de kou had ik laatst bijvoorbeeld opeens last van jeuk en irritaties bij mijn haarscheiding. Na er een beetje Gimme Soothing! lotion te hebben gesmeerd was alle jeuk weg. Ook gebruik ik de lotion graag op mijn ellebogen, droge plekjes op mijn gezicht en mijn handen. Het is echt een ideaal product op droge en geïrriteerde huid mee te verzachten en te herstellen!

Review Indemne gimme soothing lotion

EINDOORDEEL EN VERKRIJGBAARHEID


Ik ben echt blij met deze lotion! De lotion zit bomvol verzorgende oliën, verzacht en verzorgt de droge en geïrriteerde huid. Als het vriest, krijg ik snel last van mijn huid, maar nu ik deze lotion heb maak ik mij minder druk om de komende wintermaanden. Ik raad hem dan ook zeker aan!

Review Gimme soothing lotion

De Indemne Gimme Soothing Lotion is verkrijgbaar in de webshop, net als alle producten van Indemne.

--

Leuk dat je mijn review leest! Neem ook eens een kijkje op Saar Enzo. Dit is mijn persoonlijke blog vol beautyreviews, fashionnieuwtjes en heerlijke recepten. Veel leesplezier! Xx Sarah

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies