• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Indemne Gimme Clear - een natuurlijke oplossing tegen puistjes ná de pubertijd

  • Geplaatst op
  • Door Zoë van Zolea.be
Review Indemne Gimme Clear - een natuurlijke oplossing tegen puistjes ná de pubertijd

Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die (zelfs op de leeftijd van 24 jaar) nog steeds af en toe last heeft van onzuiverheden. Die puistjes maken me soms onzeker en ik ben ze dan ook liever kwijt dan rijk. Ik ging op zoek naar een natuurlijke oplossing! Deze Indemne Gimme Clear lotion bevat 7 essentiële oliën.

Review Indemne gimme clear serum

Indemne is een relatief nieuw Frans merk dat gebruik maakt van fijne, natuurlijke ingrediënten. In dit product zijn dat onder andere Citroen, Wortelzaad, Kaneelschors en Groene Oregano. Deze ingrediënten openen de poriën van de huid en verminderen zo imperfecties. Ik was heel benieuwd of mijn onzuiverheden hierdoor sneller weg zouden gaan. En natuurlijk of het ook echt onzuiverheden helpt te voorkomen.

Indemne Gimme Clear


Eén pompje van deze Indemne gimme clear olie is al voldoende voor mijn gehele gezicht. Ik gebruik de Gimme Clear het liefste in de avond, omdat het product toch een beetje vettig aanvoelt. De volgende ochtend sta ik dan op met een zachte en schone huid. Mijn onzuiverheden zien er dankzij deze lotion inderdaad een stuk minder rood uit en verdwijnen ook veel sneller. Ik heb ook het gevoel er steeds minder last van te hebben, dus in mijn geval werkt dit product echt!

Een flesje gimme clear bevat 50 ml en kost €21,90. Maar het gaat gelukkig erg lang mee aangezien het product zo zuinig in gebruik is. Dankzij het pompje kun je dit product prima doseren. Ik ben helemaal overtuigd en blijf de Indemne Gimme Clear lotion met veel plezier gebruiken. Je vindt alle producten van Indemne, waaronder deze lotion, bij SoloBioMooi.nl.

Review Indemne clear off skin lotion

---

Zoë is (bijna!) 24 jaar en komt uit België. Ze is studente en dol op natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Daarom schrijft Zoë dagelijks op Zolea.be over haar interesse in (natuurlijke) beauty producten en het 'groene' leven in België.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies